Canpolat Gün Doğarken Sokaklarda

28 Temmuz 2019 04:50

Göreve geldiği ilk günden bugüne mesaisinin büyük bölümünü mahallelerde geçiren Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, gidilmedik mahalle bırakmıyor. Canpolat, günün ilk ışıkları ile... 

Göreve geldiği ilk günden bugüne mesaisinin büyük bölümünü mahallelerde geçiren Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, gidilmedik mahalle bırakmıyor. Canpolat, günün ilk ışıkları ile Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş ve Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli ile birlikte Balıklıgöl ve Haşimiye Meydanındaki esnaf ve vatandaşla ile bir araya geldi.


Canpolat, esnaf ve vatandaşlar ile görüştükten sonra Veysel Karani Mahallesine geçti. Mahalle yürütülen çalışmaları yerinde inceleyen Canpolat’a, Haliliye Belediye Başkan Yardımcı Mehmet Erol, Veysel Karani Mahalle Muhtarı Sadık Salar ve birim müdürleri ile teknik ekipte eşlik etti. Mahallede yürütülen temizlik ve park bahçe çalışmalarını yerinde inceleyen Canpolat, esnaf ve vatandaşlar ile sohbet ederek talepleri dinledi.




Haliliye için durmadan çalışacaklarını belirten Canpolat, “Eyyübiye ve Karaköprü belediye başkanları ile birlikte sabah namazını eda ettik. Daha sonra her başkan kendi ilçesine geçti. Haliliye Belediyesi olarak biz her gür bir mahallede gerek park, gerekse temizlik ve fen işleri olmak üzere sabahın erken saatlerinde denetleme yapıyoruz. İlgili müdürlükler ve başkan yardımcıları ile mahalleyi geziyoruz. Eksiklerin anında giderilmesi ile ilgili arkadaşlarımız çalışmalarını sürdürüyor. Diğer iş ve işlemler ile ilgile de talimatlarımızı veriyoruz. Bizlere eşlik eden muhtarlarımızda teşekkür ediyorum. Haliliye Belediye olarak rutin ve diğer çalışmalarımız sabahın erken saatlerinden gecenin ilerleyen saatlerine kadar canla başla devam edecektir. Ben bundan dolayı vatandaşlarımız ve muhtarımızın bize göstermiş olduğu ilgiye teşekkür ediyorum. Haliliye için durmak yok yola devam” şeklinde konuştu.




“ÇALIŞMALAR MEMNUN EDİCİ”


Mahallede yürütülen çalışmaların son derece memnun edici olduğunu dile getiren Muhtar Sadık Salar ise şunları söyledi:


“Başkanım canla başla dedi. Gerçekten kendilerini takdir ediyorum. Sabahın altısında kendileri aradı beni ve mahalleye geldi. Mahallemizde çalışmalarda herhangi bir aksama olmamasına rağmen kendilerinin gelmesi son derece güzel bir durum. Biz çalışmalar başta olmak üzere kendisinden memnunuz mahallem adına başkanımıza teşekkür ediyorum.”


Başkan Canpolat ve beraberindekiler, park ve yeşil alanları gezerek mahalleden ayrıldı.