CANPOLAT'a Teşekkür Pankartı

18 Temmuz 2019 05:47

Göreve geldiği günden itibaren sorunlara kulak verip çözüme kavuşturmak için adımlar atan Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’a teşekkür gelmeye devam ediyor. 

Göreve geldiği günden itibaren sorunlara kulak verip çözüme kavuşturmak için adımlar atan Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’a teşekkür gelmeye devam ediyor.


Geçtiğimiz günlerde Kısas'tan gelen pankartlı teşekküre bir yenisi daha eklendi. Şehitlik Mahallesi sakinleri Canpolat’a mahallerine göstermiş olduğu ilgiden dolayı teşekkür etmek için pankart hazırlattı.



Mahalleye verilen hizmetlerden dolayı teşekkür etmek istediklerini belirten Şehitlik Mahalle Muhtarı Şükrü Kılıç “Bu kadar kısa sürede kendisini bu kadar sevdiren belediye başkanı ilk defa görüyoruz. Mahallemizde temizlik ve ilaçlama başta olsun her türlü hizmeti yerine getiriyor. Mahallede istişare ettiğimizde tüm mahalle sakinleri başkandan razı. Bizde yapılan istişare sonrası bu pankartı asmaya karar verdik. Dileğimiz odur ki bundan sonrada böyle devam eder. Kendisine ve ekibine çok teşekkür ediyoruz" dedi.


 


"DAHA ÜST MAKAMLARDA GÖRMEK İSTİYORUZ"



Mahalle sakinlerinden İbrahim Demir ise "Başkan sağ olsun kendisinden ne talep etsek hızlı şekilde gerçekleştirdi. Biz Başkan Canpolat’ı daha üst makamlarda görmek istiyoruz.” ifadelerini kullandı.


AJANS URFA