Ankara ŞURKAV'dan İlk Toplantı

17 Temmuz 2019 07:04

ŞURKAV Ankara Şubesi kuruldu. AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Ecz. Zemzem Gülender Açanal, Cengiz Aksan, Prof. Dr. Veysel Ayhan, Dr. Esra Tüylüoğlu ve Abdullah Çetinkaya'nın yönetim kurulunda bulunduğu şube hakkında açıklama geldi.  

Şanlıurfa'nın sosyo-ekonomik sorunları ile tarımdan turizme, ekonomiden sağlığa bütün yönleri artık Ankara'da da masaya yatırılacak. 


ŞURKAV Ankara Şubesi kuruldu. AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Ecz. Zemzem Gülender Açanal,  Cengiz Aksan, Prof. Dr. Veysel Ayhan, Dr. Esra Tüylüoğlu ve Abdullah Çetinkaya'nın yönetim kurulunda bulunduğu şube hakkında açıklama geldi. Vekil Açanal,  "İşimiz gücümüz Şanlıurfa olacak" diyerek kuruluş amaçlarının siyasetin ve bürokrasinin hemen yanıbaşında Şanlıurfa adına güzel işler yapmak olduğunu kaydetti.


İlk yönetim kurulu toplantısı hakkında da açıklamalarda bulunan Vekil Açanal "Şanlıurfa nın istihdam ve iş konuları, Göbeklitepe başta olmak kaydiyle şehrimizin tüm tarihi güzelliklerinin tanıtımı, Gastronomi merkezi olması için mutfağımızın tanıtımı, İnanç ve Kültür turizminin büyütülmesi, Şanlıurfa nın eğitim, sağlık, imar vb konularında hızlı ve etkin çözümler başlıca konularımızdı. Tarım şehri Şanlıurfa da ürün yelpazesini geliştirmek, katma değer yaratacak üretim olanaklarını artırmak konuştuğumuz konular oldu. Şanlıurfa da misafir ettiğimiz Suriyeli göçmenlerin şehir hayatına entegrasyonuyla alakalı neler yapabiliriz de konularımızdandı" dedi.


Vekil Açanal Ankara ŞURKAV'ın Şanlıurfa'ya hayırlı olmasını diledi.


AJANS URFA