CANPOLAT'a Pankartlı Teşekkür

08 Temmuz 2019 00:43

31 Mart yerel seçimlerinde Haliliye'de belediye başkanı seçilen Mehmet Canpolat, merkez kırsal ayrımı yapmadan vatandaşların taleplerine kulak vermeye devam ediyor.  

Haliliye'nin kırsaldaki en büyük mahallelerinden biri olan Kısas'ta yol çalışması yapılınca, mahalle sakinlerinden pankartlı teşekkür geldi.


 


31 Mart yerel seçimlerinde Haliliye'de belediye başkanı seçilen Mehmet Canpolat, merkez kırsal ayrımı yapmadan vatandaşların taleplerine kulak vermeye devam ediyor. Canpolat'ın taleplere verdiği olumlu yanıtlarsa vatandaşlar tarafından takdirle karşılanıyor. Bunun son örneği Kısas'ta yaşandı.


 


Yazın toz, kışın çamurdan geçilmeyen mahallede vatandaşlar yol çalışması yapılması talebinde bulundu. Muhtar Davut Ersöz aracılığı ile bu talebe yanıt veren başkan Canpolat Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerini mahalleye yönlendirdi. Kısa sürede yol çalışmasının tamamlanması üzerine, mahalle muhtarı ve sakinlerinden Canpolat ve ekibine teşekkür gecikmedi. Mahalle girişindeki su deposuna teşekkür pankartı asıldı.


 



 


Pankartta "Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat'a ve yol yapımında emeği geçen tüm personeline teşekkürü borç biliriz. Kısas halkı" ifadeleri yer aldı.


 


AJANS URFA