Fakıbaba Kavşak İçin Tarih Verdi

08 Temmuz 2019 07:15

2018 Ağustos ayında ihalesi yapılan ve 180 günde tamamlanması öngörülen ancak yapımı ödenek yetersizliği iddiasıyla durdurulan Çevik Kuvvet Köprülü Kavşak Projesi nihayet sona erecek. 

2018 Ağustos ayında ihalesi yapılan ve 180 günde tamamlanması öngörülen ancak yapımı ödenek yetersizliği iddiasıyla durdurulan Çevik Kuvvet Köprülü Kavşak Projesi nihayet sona erecek.


AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Ahmet Eşref Fakıbaba, Karayolları Bölge Müdürü Ökkeş Ceylan ile Çevik Kuvvet kavşağı inşaatını yerinde inceledi. İncelemelerin ardından projenin bitimine dair tarih veren Vekil Fakıbaba "Diyarbakır- Şanlıurfa Çevik Kuvvet geçişi ve Otogar bağlantısı en geç 15 Eylül’e kadar bitmiş olacak, Çevik Kuvvet Kavşağının tamamı bu yıl sonuna kadar bitecek" dedi.


 Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül geçtiğimiz günlerde düzenlediği basın toplantısında Çevik Kuvvet Kavşağı Projesi'ni Cumhurbaşkanı ve Ulaştırma Bakanına ilettiklerini belirterek "Cumhurbaşkanımızın görevlendirdiği Cumhurbaşkanlığı Yerel Yönetim Politikaları Kurulu Başkanı Prof. Dr. Şükrü Karatepe bey ve Yerel Yönetimler Başkan Yardımcımız Mehmet Özhaseki Bey yakında Urfa'ya gelecekler ve bu konuda nihai çözüme varacağız" ifadelerini kullanmıştı.


AJANS URFA