URFA'LILARA YOBAZ DEYİNCE!

28 Haziran 2019 09:38

Daha öncede yaptığı paylaşımlar ile gündeme gelen hesabın ise FETÖ'nün operasyon hesaplarından biri olduğu iddia edildi. 

Şanlıurfalılara 'yobaz' diyen doktorun hesabı sahte çıktı.

KÖŞE YAZARLIĞI TEKLİFİ ALDIĞINI İDDİA ETTİ


Sosyal medyadan Dr. Meryem Ana Benedetti olduğu iddia edilen bir hesaptan, Şanlıurfalılara hakaret edildi. Urfa'nın yerel bir gazetesinden köşe yazarlığı teklifi aldığını iddia eden şahıs, twitter hesabından bunu duyurarak, 'Din-min bırakın, elektrik çalınmasının haram olduğunu anlatın' dedi.

'URFA HIRSIZLAR ŞEHRİ'


İşte, doktor olduğunu iddia eden şahsın o sözleri:


" Bana URFA'LI yobazların gazetesinde yazı yazmam ile ilgili teklif geldi. Bir tane ATATÜRK KELİMESİ GEÇMİYOR GAZETENİN YAYINLARINDA. Urfa hırsızlar şehri. İlk önce din-min bırakın elektrik çalınmasının haram olduğunu anlatın!"




AVUKATLAR HAREKETE GEÇTİ


Şahsın hesabından yaptığı bu yorum üzerine Şanlıurfalıların tepkisi çığ gibi büyürken, Urfalı avukatlar da harekete geçeceklerini ve olayı savcılığa taşıyacaklarını kaydetti.




GERÇEK OLMADIĞI ANLAŞILDI


Tweetin yayılmasıyla birçok eleştiri gelirken, bu kez hesabın gerçek olmadığı anlaşıldı.

Hesabın kullanıcı adı Amerikalı bir doktorun adı olduğu öğrenilirken, profil fotoğrafının ise yine ABD'de yaşayan Dr. Ana Benedetti adında bir kadına ait olduğu anlaşıldı. Daha öncede yaptığı paylaşımlar ile gündeme gelen hesabın ise FETÖ'nün operasyon hesaplarından biri olduğu iddia edildi.


İŞTE GELEN O YORUMLAR:



AJANS URFA