Canpolat Farkı Hissedilmeye Başladı

25 Haziran 2019 14:07

31 Mart Yerel Seçimlerinde Haliliye'den belediye başkanı seçilen Mehmet Canpolat, sosyal medyayı etkin ve düzgün kullanımı ile vatandaşlara dokunmayı başardı. 

31 Mart Yerel Seçimlerinde Haliliye'den belediye başkanı seçilen Mehmet Canpolat, sosyal medyayı etkin ve düzgün kullanımı ile vatandaşlara dokunmayı başardı.


Tüm kişi ve kurumlara ulaşmanın artık mümkün olduğu bir dönemde çağı yakalayan isimlerden biri de Haliliye Belediye Başkanı Canpolat oldu. Göreve gelmesinin ardından vatandaş ile iletişime önem veren Canpolat, basın ekibini sosyal medya için de görevlendirdi. Ekibine vatandaşı yakın takibe alarak sorunların çözümü için teknolojiyi hız aracı olarak kullanmalarını isteyen Canpolat, bununla da sınırlı kalmadı. Kendisi de sosyal medya hesapları twitter, facebook ve instagramı aktif şekilde kullanarak gelen yorum, eleştiri ve taleplere cevap vererek vatandaşın takdirini kazandı. Sorunları ileten vatandaşlar çözüm için kendileriyle iletişime geçen ve kısa sürede sorunlarına çözüm bulan belediyeye teşekkür etti. 


   


 


Diğer belediyelere kıyasla sosyal medyayı etkin, hızlı ve düzgün kullanmasıyla dikkat çeken Canpolat için "Yiğidi öldür hakkını ver demişler gereğinde takdir etmekte erdemdir...sosyal medyayı dilek şikayet kutusu gibi kullanıp hızlı şekilde çözüm üreten Mehmet Canpolat'ı bu konuda tebrik ederim" yorumu yapıldı.


Belediye sosyal medya ekibi, mesai kavramı gözetmeksizin yorumlara yanıt veriyor. 



AJANS URFA