BAŞKAN YANLIZ BIRAKMAMIŞ!

24 Haziran 2019 00:06

URFASPOR'un yeni başkanından açıklamalar.'Paraları tek tek geri alacağız..'.. 

Geçtiğimiz sezon Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden ve maddi olarak sıkıntılı günler geçiren Şanlıurfaspor, zorlu kongre sürecini geride bıraktı.

Gittiği 2 kongreden eli boş dönen kulüp, 1 hafta ara verdiği kongre sonucu başkanını buldu. Kongrede tek liste halinde aday olan işadamı Mehmet Yılmaz, sarı yeşilli kulübün yeni başkanı seçildi.

Başkan olarak seçilmesi sonrası sosyal medyadan teşekkür mesajı yayımlayan Yılmaz, bugün adeta ateş püskürdü. Yaptığı açıklamada kulübe verilen paraların nereye gittiğini sorgulayan Yılmaz, sarı yeşilli takıma 55 milyon borç ile sahip çıktığını kaydetti.

İşte Yılmaz'ın o açıklaması:


"Şanlıurfaspor'a kim zarar vermişse hesabını en kısa zamanda verecek. Kulübümüzün haklarını geri alacağız. Kulübün paralarını kim nereye götürdüyse hepsini ya geri hemen getirecek yada tek tek geri almak için ne gerekiyorsa yapacağız.


Şanlıurfaspor koca bir çınar kurutmaya hiç kimsenin gücü yetmeyecektir. Şehire futbolu sevdirmek için elimizden ne gelirse yapacağız Allah'ın izniyle.


Birileri kabullenemiyor Şanlıurfasporumuzun iyi yerlere gelmesini ve bizimle ilk günden başladı yalan yanlış haber yapmaya. Yönetimde hiç kimse istifa etmedi etmeyecek. Çünkü bu yönetimin gözü kara bedenini taşın altına koydular onun için de yılmak yok.


Ben bir Urfalı olarak Urfa'nın tek markası olan Şanlıurfasporumuza 55 milyon borçla sahip çıktım. Başkaları gibi sahipsiz bırakmadım. Urfalı işadamlarımızın da azda olsa elini taşın altına koymaya davet ediyorum."

Özlem DİKMEN/BİHA