CANPOLAT'a Fotograflı Teşekkür

20 Haziran 2019 06:09

Sosyal belediyecilik anlayışı çerçevesinde vatandaştan gelen taleplere kulak veren Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, son olarak... 

Sosyal belediyecilik anlayışı çerçevesinde vatandaştan gelen taleplere kulak veren Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, son olarak engelli bir kadının yüzünü güldürdü.


Hamidiye Mahallesi'nde yaşayan engelli bir kadının tekerlekli sandalye talebine Canpolat olumlu yanıt verdi ve talep, mahalle Muhtarı İbrahim Demirkol aracılığı ile vatandaşa ulaştırıldı. Arızalı olan akülü tekerlekli sandalyenin de onarımının yapılmasını sağladıklarını belirten Mahalle Muhtarı Demirkol, Canpolat'a teşekkür etti.


Teşekkür için bir fotoğraf paylaşan muhtar Demirkol, görsel de Canpolat'ın da fotoğrafını kullanarak "Bedensel engelli vatandaşımızın tekerlekli sandalye ihtiyacını mahalle muhtarı olarak giderdik. Arızalı olan akülü tekerlekli sandalyenin de onarımının yapılmasını sağladık. Talebimizi geri çevirmeyen Haliliye Belediye Başkanımız mehmet canpolat'a mahallem adına teşekkür ederim" dedi.



AJANS URFA