GÖBEKLİTEPE UÇUŞA GEÇTİ

17 Haziran 2019 10:15

Son aylarda ziyaretçi akınına uğrayan 'Tarihin Sıfır Noktası', kentin hem turizmine hem de ekonomisine, adını duyurarak katkı sağlıyor. Birçok yönetmen, siyasi ve ünlü sanatçı ile oyuncunun ilk durağı olan Göbeklitepe, bu kez... 

12 bin yıllık geçmişi ile dünyanın ilk tapınağı olarak kabul edilen Göbeklitepe, her platformda ilgi odağı oluyor.

Şanlıurfa'da yer alan tarihi mabet, UNESCO Kültür Miras Kalıcı Listesine girdikten sonra Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından da 2019'a adı verildi.

FİLM, DİZİ, BELGESEL, DERGİ...


Son aylarda ziyaretçi akınına uğrayan 'Tarihin Sıfır Noktası', kentin hem turizmine hem de ekonomisine, adını duyurarak katkı sağlıyor. Birçok yönetmen, siyasi ve ünlü sanatçı ile oyuncunun ilk durağı olan Göbeklitepe, bu kez iki dergide de yer alarak okuyucu ile buluşuyor. 




UÇAK FİRMALARINA AİT DERGİLERDE 


Göbeklitepe, bu kez de yoğun bir yurt dışı uçuş ağı bulunan OnurAir ve SunAir firmalarına ait dergilerde yer alacak.

Uçuş esnasında yolcuların okuması için verilen Suntimes ve OnAir dergilerinin yanında yer alacak Göbeklitepe ekinin, kentin tanıtımına etki edeceği düşünülüyor.

HEDEF 1 MİLYON TURİST


Özellikle, Ortadoğu, Rusya ve Almanya'nın 16 Havalimanından tüm Avrupa ülkelerine yolcu taşıyan bu iki firma ile 1 ayda 1 milyon kişiye ulaşılması hedefleniyor.

Dergiler aracılığıyla birçok okuyucu ile buluşacak olan 'Tarihin Sıfır Noktası', Türkiye'ye gelmeyen yabancı yolculara da ulaşmış olacak. 

Özlem DİKMEN/BİHA