Haliliye Belediyesinden Flaş Karar

12 Haziran 2019 05:48

Haliliye Belediyesi Haziran Ayı Meclis Toplantısının ikinci birleşimi bugün gerçekleşti. 

Haliliye Belediyesi Haziran Ayı Meclis Toplantısının ikinci birleşimi bugün gerçekleşti.




Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Meclis Toplantı Salonu'ndaki birleşim, Meclis Başkan Vekili Cengiz İzgördü başkanlığında yapıldı. Toplantıda açılış ve yoklamanın ardından gündem maddelerine geçildi.

Mecliste ilk olarak görüşülen başkanlık teklifinde; Haliliye Belediyesinin tanıtıcı amblem, logo ve flama değişimi gündeme geldi.




Logo değişimi için Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğüne yetki verilmesi meclis üyelerinin oylamasına sunuldu. Üyeler tarafından logo da değişime gidilmesi oy çokluğu ile kabul edildi.

Logo değişim için gerekçelerini sunan Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Didem Açar, "Mevcut logomuz kuruluş döneminden kurulduğunda ve o dönemde Göbeklitepe'nin günümüz şartları ile tasvir edilmediğinden, Göbeklitepe'nin süreci ile ilgili önemli değişimden dolayı  bizi değişime itti. Göbeklitepe artık eskisinden çok daha farklı nitelendiriliyor. Bu da hem Haliliye'nin tanıtımı adına kullanılabilecek bir nitelik hem de bunun aracılığıyla belediyemizi de tanıtmada çok büyük bir imkan. Fakat figürlerimizde Göbeklitepe imgesinin yeterli olmadığını düşündük ve bu amaçla logo değişimi ile ilgili bir teklif sunduk" ifadelerini kullandı.




Haliliye'de ikinci birleşim de sona ererken, üyeler üçüncü birleşim için yarın bir araya gelecek.

Özlem DİKMEN-ÖZEL HABER/BİHA