CANPOLAT Aş Evi'ni Ziyaret Etti

05 Haziran 2019 08:21

Haliliye Belediye Başkanı CANPOLAT'tan Aş Evi'ne destek. 

Canpolat, ihtiyaç sahibi ailelere yardımda bulunan Şanlıurfa Aşevi Derneğini arife günü ziyaret etti.

Dernek Başkanı Ali Topal ve dernek yöneticileri tarafından karşılanan Canpolat, dernekte bulunan aileler ile sohbet etti. Aileler ile sohbet ederek, her zaman yanlarında olacaklarının altını çizen Canpolat, Haliliye Belediyesi olarak hazırladıkları gıda kolilerini de ailelere dağıttı.




Dernek yöneticileri ile de istişarede bulunan Canpolat, ziyarete ilişkin yaptığı açıklamada şunları söyledi:


“Bizler belediyeler olarak elimizden geldiği kadar Şanlıurfa Aşevi Derneğini desteklemek amacıyla bu yılki bir milyon ekmeğini karşıladık ve gıda kolisi noktasında destek verdik. Bu bir milli görev ve milli hizmettir. Ben emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bu manada bizler de, bu çorbada bir tuzumuz olsun anlayışıyla kendileri ile birlikte hareket ediyoruz. Allah tuttuğumuz oruçları kabul eylesin.”

Dernek Başkanı Ali Topal da, Canpolat ve Haliliye Belediyesinin her zaman yanlarında olduklarının altını çizerek, “Haliliye Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Canpolat bizleri ziyaret etti. Buradan yemek alan bin ailemize, her aileye yetecek şekilde birer gıda kolisi verdi. Aynı zamanda ekmek ihtiyacımızı karşılıyor ve karşılamaya devam edecek. Bizi buraya kadar gelerek ziyaret etmesi çalışmamızı ve şevkimizi arttırmaktadır. Kendisine çok teşekkür ederim” dedi.

Canpolat, temaslarının ardından dernek binasından ayrıldı.


URFAPRESS.NET-URFAPRESS.COM