CANPOLAT:ONLARI TAMAMLAYACAĞIZ

14 Mayıs 2019 00:25

Başkan Mehmet Canpolat, beraberinde AK Parti Haliliye İlçe Başkanı Süleyman Aksu, Haliliye Belediye Meclis üyelerinden Abdülkadir Kamik, Ahmet Demir, Ahmet Çakar, Ali Kaya, İbrahim Ay, Mahmut Ayniberk ve Mehmet Emin Ataş ile... 

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, Köse kırsal Mahallesini ziyaret ederek, taziye evi inşaatında incelemelerde bulundu. Müteahhitin yaşamış olduğu sıkıntılar nedeniyle 10 mahallede yarım kalan inşaatların bitirileceğini ifade eden Başkan Canpolat, “Bu taziye evleri, en kısa sürede Haliliye Belediyesi olarak bitirilecektir” dedi.


 


Başkan Mehmet Canpolat, beraberinde AK Parti Haliliye İlçe Başkanı Süleyman Aksu, Haliliye Belediye Meclis üyelerinden Abdülkadir Kamik, Ahmet Demir, Ahmet Çakar, Ali Kaya, İbrahim Ay, Mahmut Ayniberk ve Mehmet Emin Ataş ile birlikte Köse kırsal Mahallesini ziyaret etti. Mahalle Muhtarı Halil Mol tarafından karşılanan Başkan Canpolat, mahalledeki taziye evinin inşaatına geçti.


Müteahhit nedeniyle Köse, Eğerkıran, Yıldız, Kavakbaşı, Kalınbayat, Dağyanı, Acaryurt, Altındamla, Kepez ve Çiçekli’de yarım kalan inşaatların tamamlanacağını ifade eden Başkan Canpolat, yaptığı açıklamada şunları söyledi:


“Köse Mahallemizdeyiz. Haliliye Belediyemizin yapmış olduğu taziye evi var. Müteahhitin yaşamış olduğu sıkıntılar dolayısıyla inşaatımız yarım kalmış. İnşallah, buna benzer 10 mahallemizde yüzde 60’ı tamamlanmış, yüzde 40’ı eksiklik bulunduran taziye evlerimizi en kısa sürede Haliliye Belediyesi olarak tekrar talimatlarını verdik. Çalışmalarını başlattık, iş ve işlemlerini tamamlayıp bu taziye evlerimizi de vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. Bu taziye evleri, en kısa sürede Haliliye Belediyesi olarak bitirilecektir.”


İlçe Başkanı Aksu da, “10 mahallemizdeki taziye evi inşaatının yarım kaldığını görüyoruz. Başkanımız gerekli talimatları verdi. En kısa zamanda bunların tamamlanması hususunda gerekenin yapılacağını bize söyledi. Teşekkür ederiz” dedi.


Mahalle Muhtarı Mol ise şöyle konuştu:


“Başkanımız Mehmet Canpolat bizleri ziyaret etti. Taziye evimizin kalan kısmını tamamlayacaklar.”


 


Başkan Canpolat, incelemelerinin ardından mahalleden ayrıldı.


Ali ÇİZMECİOĞLU/URFAPRESS.NET