GÜLENDER AÇANAL'DAN MESAJ VAR

06 Mayıs 2019 13:55

AK Parti Urfa Milletvekili Ecz.Gülender AÇANAL.. 

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Zemzem Gülender Açanal, Müslüman aleminin büyük bir heyecanla beklediği Ramazan Ayı ile ilgili bir mesaj yayımladı.


Açanal mesajında şu ifadelere yer verdi:


"Tüm hemşerilerimi muhabbetle selamlıyor, Ramazan ayımızı tebrik ediyor ve hayırlara vesile olmasını diliyorum. Ancak muhakkak ki hayırlar kendiliğinden olmaz, bizler dinimizi anlamalı, doğru uygulamalı, birlik olmalı ve paylaşmalıyız. Ramazan ayı her şeyden evvel Kur’an ayı olması vesilesi ile kıymetlidir. Bin aydan daha kıymetli olan Kadir Gecesi, rehberimiz Kur’an-ı Kerim’in indiği gecedir ve bu gece, Ramazan ayı içerisindedir.


Ramazan ayı sabır ve şükürün, sonunda ise bağışlanmanın ayıdır. Mühim olan, Ramazan’ın sadece midelerimizle ilgili olmadığını idrak etmektir. Rabbim, her birimizi Ramazanı tahammülüyle, paylaşımıyla, şükrüyle idrak edip yaşayanlardan etsin.


Bu dua ile, bizi bir Ramazana daha kavuşturana şükürler ediyorum. Tüm İslam Aleminin, memleketimizin ve hemşerilerimizin Ramazanını tebrik ediyor; birlik, beraberlik, bolluk, sıhhat, şükür ve arınmış birer ruh ile Bayrama kavuşmayı Rabbimden niyaz ediyorum."


URFAPRESS.COM