URFA BELGESELİ İSTANBUL'DA

25 Nisan 2019 10:10

Prof. Dr. Sedat Benek’in yönetmenliğini yaptığı “Bir İnsan Bir Kent” belgeseli, yurt içinin yanı sıra yurtdışında da karşılık gördü. İngiltere'de halkın beğenisine sunulan belgesel bu kez İstanbullularla buluşacak. 


Harran Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Coğrafya Bölüm Başkanı Prof. Dr. Sedat Benek’in yönetmenliğini yaptığı “Bir İnsan Bir Kent” belgeseli, yurt içinin yanı sıra yurtdışında da karşılık gördü. İngiltere'de halkın beğenisine sunulan belgesel bu kez İstanbullularla buluşacak.







Urfa belgeseli bu kez İstanbul'da!





banner38

Harran Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Coğrafya Bölüm Başkanı Prof. Dr. Sedat Benek’in yönetmenliğini yaptığı 'Bir İnsan Bir Kentbelgeseli, 11. Uluslararası TRT Belgesel Ödülleri Ulusal Profesyonel Kategorisi’nde Finalist oldu.



YARIŞ İÇİN SON 4!


Finale kalan belgesel, 29 Nisan 2019 tarihinde İstanbul'da düzenlenecek 11. Uluslararası TRT Belgesel Ödülleri Ulusal Profesyonel Kategorisi’nde ilk üçe girmek için yarışacak.
 




HEM GÖSTERİM HEM SÖYLEŞİ'


Yarış öncesi galası ve birçok gösterimi yapılan belgesel bu kez İstanbullularla buluşacak. İstanbul'da yarın gösterimi yapılacak olan belgesel, Beyoğlu'nda Cinemo8. Salon'da saat 17.30'da beğenilere sunulacak. Gösterim sonrası ise, Prof. Dr. Sedat Beneksöyleşi yapacak.



URFALI YÖNETMENİN İNGİLTERE BAŞARISI


Öte yandan, büyük bir heyecanla 29 Nisan tarihi beklenirken belgeselin yurtiçinin yanı sıra yurtdışında da gösterimi yapıldı. Geçtiğimi günlerde İngiltere'de düzenlenen festivalde izleyicilere sunulan 'Bir İnsan Bir Kent', büyük beğeni topladı.


 


Özlem DİKMEN/AJANS URFA