Göbeklitepe Dizisinde Korkunç Kaza

14 Nisan 2019 00:09

Şanlıurfa’da yer alan ve dünyanın en eski tapınağı olarak kabul edilen Göbeklitepe'yi konu alan dizinin çekimlerinin başlamasından kısa süre sonra, setten üzücü bir haber geldi. 

Şanlıurfa’da yer alan ve dünyanın en eski tapınağı olarak kabul edilen Göbeklitepe'yi konu alan, Netflix dizisi Atiye'nin çekimleri geçtiğimiz ay başladı.

Dizinin çekimlerinin başlamasından kısa süre sonra, setten üzücü bir haber geldi. Sinema TV Sendikası tarafından yayınlanan açıklamada, set çalışanı Hasan Karatay‘ın ağır ihmaller nedeniyle düşerek hayatını kaybettiği belirtildi.

Sinema TV Sendikası’nın konuyla ilgili açıklaması ise şu şekilde:


“OG Medya’nın yapımcılığını üstlendiği Atiye (The Gift) isimli Netflix internet dizisinin setinde çalıştığı sırada, ağır ihmal sonucu merdivenden düşüp ağır yaralanan ve bir süredir yoğun bakımda olan meslektaşımız set işçisi Hakan Karatay’ın vefat haberini üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz. Ailesine ve yakınlarına sabır ve başsağlığı diliyoruz.”

Dizinin başrollerinden biri olan Beren Saat ise, vefatı sosyal medya hesabından duyurdu:


 "Şahsen tanışamamıştık henüz ama bugün ailenin kadınlarının ağıtlarından tnaıma fırsatım oldu seni Hasan. “Oralar görünmez” denilse de, boyadığın duvarın kenarlarını titizlikle tamamlamak isterken başına gelmişti bu kaza. Yine güzel bir yürek, yine zamansız bir veda. Biz kenarı, köşesi senin hayal ettiğin kadar kusursuz bir is çıkarmak için çalışmaya devam ediyor olacağız. Işıklar içinde uyu..."

AJANS URFA