CANPOLAT HEPSİNE ROLMODEL OLDU

31 Mart 2019 05:00

CANPOLAT,hem rakiplere hem de AK Partililere örnek oldu.VİDEOLU 


Canpolat, hem rakiplere hem de AK Partililere örnek oldu


Haliliye Belediye Başkan Adayı Mehmet Canpolat, futbol maçı yapması, mektup ve bir fikrim var projesi ile hem AK Partililere hem de rakiplerine rol model oldu.







Canpolat, hem rakiplere hem de AK Partililere örnek oldu





banner9

31 Mart Yerel Seçimlerine çok kısa bir zaman kala, partiler ve adaylar son hazırlıklarını yaparken, AK Parti Haliliye Belediye Başkan AdayıMehmet Canpolat, bugüne kadar yaptıkları ile rol model oldu. 


Hem rakiplerine hem de AK Partili adaylara rol model olan Canpolat'ınfutbol oynaması, mektup yazması ve vatandaşlar için başlatığı bir fikrim var projesinin benzerleri diğer adaylar tarafından da yapıldı.


Mehmet Canpolat'ın halı sahada gençlerle futbol oynamasının ardından, AK Parti Eyyübiye Belediye Başkan Adayı Mehmet Kuşda sokakta çocuklarla futbol maçı yapmıştı. Kuş'un yanı sıra Saadet Partisi Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sabahattin Cevheri de futbol furyasına katılmış ve top oynamıştı.
 



Yine Canpolat'ın vatandaşlara mektup yazmasının ardından Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi aynı yola başvurmuştu.


 


Son olarak ise Canpolat, vatandaşların fikirlerini paylaşması için proje başlatmış ve web sitesinde 'Haliliye için 1 fikrim var' adında bir bölüme yer vermişti.
 



 


Bu bölümde Haliliyeli vatandaşların ilçe ile ilgili fikirleri değerlendirilirken, AK Parti Karaköprü Belediye Başkanı ve Adayı Metin Baydilli aynı projeyi kendi web sitesinde hayata geçirmişti.
 




AJANS URFA