CANPOLAT CEMEVİ'ndeydi-Videolu

29 Mart 2019 01:00

Alevi Kültür Dernekleri Şanlıurfa Şube Başkanı Reşit Burhan’ın ev sahipliğinde Cemevinde vatandaşlarla buluşan AK Parti Haliliye Belediye Başkan AdayıMehmet Canpolat... 

Alevi Kültür Dernekleri Şanlıurfa Şube Başkanı Reşit Burhan’ın ev sahipliğinde Cemevinde vatandaşlarla buluşan AK Parti Haliliye Belediye Başkan AdayıMehmet Canpolat, “Bizler hizmet erleriyiz. Hizmet adamıyız. Sırrın mahallesi de mahalle sakinleri de başımızın tacıdır. 31 Mart'ta Allah’ın yardımı ile ve siz değerli vatandaşlarımızın desteği ile Haliliye Belediye Başkanlığı nasip olursa Haliliye Belediyesi artık kendi asfaltını halkın hizmetine sunacaktır” dedi.
 




Canpolat, göreve gelmesi halinde yapacağı projeleri toplantıya katılan vatandaşlara detayları ile birlikte anlatarak destek istedi. Canpolat, Haliliye Belediye Meclis Üyesi Adayı Mehmet Emin Ateş ile birlikte oto alım sitesini ziyaret ederek esnafla bir araya geldi.
 




Ziyaret sonrası açıklamalarda bulunan Canpolat, “Oto galericiler ve traktörcüler sitesini ziyaret ederek esnaf kardeşlerimizle bir araya geldik. Esnafımızın AK Parti’ye güvenleri tam. 31 Mart’ta seçilmemiz halinde bizler de esnafımızın hizmetinde olacağız” sözlerine yer verdi.


AJAN SURFA