Canpolat Fakıbaba Seçim Turlarında

23 Mart 2019 00:30

Yunus Emre Caddesinde Haliliye İlçe Başkanlığı önünde başlayan gezi kapsamında Milletvekili Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba ve Haliliye Belediye Başkan Adayı Mehmet Canpolat bölge esnafını teker teker ziyaret ederek onlarla görüş alışverişinde bulundu. 
31 Mart Yerel Seçimlerinde hem Büyükşehir hem de ilçe adaylarına destek vermek amacıyla saha çalışmalarına ağırlık veren Milletvekili Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba, Haliliye Belediye Başkan Adayı Mehmet Canpolat ile birlikte Yunus Emre Caddesini gezerek destek istedi.

24 Metre olarak bilinen Yunus Emre Caddesinde Haliliye İlçe Başkanlığı önünde başlayan gezi kapsamında Milletvekili Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba ve Haliliye Belediye Başkan Adayı Mehmet Canpolat bölge esnafını teker teker ziyaret ederek onlarla görüş alışverişinde bulundu.



Samimi diyalogların yaşandığı gezinin ardından bir açıklama yaparak 31 Mart yerel seçimlerine sayılı günler kala desteklerinden dolayı Fakıbaba’ya teşekkür eden Canpolat, “İlçe teşkilatımız ve Bakanımız Fakıbaba’nın katımıyla İlçe Başkanlığımızın olduğu Yunus Emre caddesini geziyoruz. Esnafımızın bizlere gösterdiği teveccüh ziyadesiyle bizi mutlu etmiştir. Biz kendilerine bu desteklerinden dolayı minnettarlık duyuyoruz. Şanlıurfa için Haliliye için elimizden ne geliyorsa yapmaya hazırız” dedi.



Fakıbaba ise Yunus Emre Caddesi esnafıyla hasret giderdiklerini belirterek, AK Parti’ye ve adaylarına destek ve dua istediklerini kaydetti. Fakıbaba ve Canpolat’a ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden esnaf, AK Parti’ye tam destek vereceklerin sözünü verdi.