"Açılan" Ama "AÇILMAYAN" Yol!

22 Mart 2019 18:57

Büyükşehir Belediyesi’nin Karaköprü'de başlattığı Narlıdere Köprülü Kavşak Projesi’nin resmi açılışı dün saat 15.00’te yapıldı.Yapıldı AMA..!! VİDEOLU 
Karaköprü İlçesinde uzun süredir yapımı devam eden ve önceki gün açılışı yapılan Narlıdere Köprülü Kavşak Projesi’nin tamamının bitmedan faaliyet geçeceği iddia ediliyordu, eline cep telefonunu alan bir vatandaş yolun halini çekerek sosyal medya hesabından paylaştı.


Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’nin Karaköprü İlçesi Narlıdere Mahallesi’nde başlattığı Narlıdere Köprülü Kavşak Projesi’nin resmi açılışı dün saat 15.00’te yapıldı.

Uzun süredir yapımı devam eden projenin tam anlamıyla bitmeden açıldığı iddia edildi. Kavşağın tüm noktalarının tamamlanmadığı sadece köprünün üst kısmının faaliyete geçirileceği öne sürüldü.

Vatandaşlar da duruma tepki göstererek, Maşuk gidiş yolunun kapalı olduğunu, yolun asfaltlanmadığını ve yola girenlerin de geri dönmek zorunda kaldığını kaydetti. Aracıyla açılışı yapılan yola giren bir vatandaş, yolun halini çekerek tamamının bitmediğini aktardı.

Çalışmaların devam ettiğini ifade eden vatandaş, "Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi bir Viyadük Kavşağı açılışını görüyoruz. Bu kavşak açıldı mı, yoksa seçim için mi gösteriş yapılıyor görelim. Maşuk tarafına dönüyoruz. Kavşak kapalı değil. Yaklaşık 200 metre gidince yol bitiyor ama kazı çalışmaları hala devam ediyor. Yol kapalı. İnşaat çalışması devam ediyor. Araç geçemiyor. Üst taraftan da kavşağın görünür tarafından açılış için hazırlık yapılıyor. Eğer seçim çalışması için bu kavşak bitiriliyorsa çok büyük kazalar olabilir. Üst bariyer yok, açılış yapılacak" sözlerine yer verdi.

İşte o video:



AJANS URFA