OTAĞIM'da Kadınlarla Buluştular

22 Mart 2019 13:30

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Zemzem Gülender AÇANAL ve Mehmet CANPOLAT 31 Mart Yerel Seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerine devam ederken OTAĞIM KAFE'de kadınlarla buluştular. 
AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Zemzem Gülender Açanal, 31 Mart Yerel Seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerine devam ederken, halkın trafo talebi konusunda yetkililerle görüşerek, kısa sürede 400 KW'lık trafonun hizmete gireceği müjdesini verdi.


AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Zemzem Gülender Açanal ziyarette, “Haliliye’deki Süleymaniye Mahallemizin yeni yapılan bloklar bölgesinde yaşanan enerji probleminin çözülmesi adına yaptığımız girişimler sonucunda hava şartlarının el verdiği ölçüde, en kısa zamanda tamamlanmak üzere 400 KW'lık trafonun inşaatı başlamıştır. Hayırlı olsun” dedi.


‘HERKESTEN DUA VE DESTEKLERİNİ İSTEDİK’

AÇANAL, daha sonra Ali ÇİZMECİOĞLU'nun,Mehmet CANPOLAT'ın seçim kampanyası kapsamında düzenlediği kadınlar toplantısına katıldı.

Haliliye Belediye Başkan adayı Mehmet Canpolat, Haliliye İlçe Başkanı Süleyman Aksu ve Kadın Kolları Başkanı Demet Saatçı Güven ile birlikte,Vali Konağı Caddesinde bulunan Urfa'nın en nezih mekanı olan OTAĞIM KAFE'de' düzenlenen toplantıya katılıp kadınlarla buluştu.

Gülender Açanal yüzlerce kadının katıldığı toplantıda kadınlara hitap ederken,Annelerin,kadınlığın önemini anlatırken gözyaşlarına hakim olamadı.

Berk ÇİZMECİOĞLU/URFAPRESS.NET