AÇANAL'dan Flaş Trafo Açıklaması

21 Mart 2019 07:55

Vekil Açanal’dan flaş ‘trafo’ açıklaması! 
AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Zemzem Gülender Açanal, 31 Mart Yerel Seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerine devam ederken, Süleymaniye Mahalle sakinlerinin trafo talebi konusunda yetkililerle görüşerek, kısa sürede 400 KW'lık trafonun hizmete gireceği müjdesini verdi.


AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Zemzem Gülender Açanal ziyarette, “Haliliye’deki Süleymaniye Mahallemizin yeni yapılan bloklar bölgesinde yaşanan enerji probleminin çözülmesi adına yaptığımız girişimler sonucunda hava şartlarının el verdiği ölçüde, en kısa zamanda tamamlanmak üzere 400 KW'lık trafonun inşaatı başlamıştır. Hayırlı olsun” dedi.

‘ELEKTRİK DİYE BİR SORUN KALMAYACAK’

Müjdenin ardından seçim bürosunda bulunanların alkışlarla teşekkür etmeleri üzerine ayağa kalkarak vatandaşlara seslenen Açanal, “Değerli kardeşlerim. Bu konuda teşekküre değmez. Bu yapılması gereken bir hizmetti ve biz yaptık. Bundan sonra da devamı gelecek. Yaptıklarımızı yapacaklarımızın teminatıdır. Bundan emin olun. İnşallah eğer yağmur sorunu yaşamaz isek, 1 hafta içerisinde trafo burada takılmış olacak. Elektrik diye bir sorununuz kalmayacak. Süleymaniye bizim için çok önemli. Sizler bizim için çok kıymetlisiniz. Bundan emin olun” sözlerine yer verdi.



‘HERKESTEN DUA VE DESTEKLERİNİ İSTEDİK’

Seçim ziyaretlerine devam ettiklerini belirten Açanal, “Yüzübeyaz ailesinin yeni açmış olduğu işletmelerini ziyaret ettik. Ardından dede dostu esnaf abilerimizi ziyaret edip dualarını istedik. Haliliye Belediye Meclis üyesi adaylarımız, Haliliye Gençlik Kolları Başkanımız Fatih Özdemir ve teşkilatımızla birlikte Sarayönü esnafını ziyaret etmeye devam ediyoruz. Sarayönü esnafından 31 Mart seçimleri için desteklerini rica ettik. Yine Haliliye Belediye Başkan adayımız Mehmet Canpolat, Haliliye İlçe Başkanımız Süleyman Aksu ve Kadın Kolları Başkanımız Demet Saatçı Güven ile birlikte Otağım Kafe'de düzenlenen toplantıya katılıp kadınlarımızla buluştuk. Daha sonra yine Kadın Kolları Başkanımız Demet Saatçı Güven, meclis üyesi adaylarımız ve teşkilatımızla birlikte Eyyüpkent mahallemizde esnafımızı ziyaret ederek dua ve desteklerini istedik” diyerek sözlerine son verdi.

AJANS URFA