NEBATİ'DEN ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR

17 Mart 2019 00:22

Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Nureddin Nebati, 31 Mart Yerel Seçimleri için geldiği memleketi Şanlıurfa’da... 
Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Nureddin Nebati, 31 Mart Yerel Seçimleri için geldiği memleketi Şanlıurfa’da esnafın sıkıntılarını dinleyerek gerekli tedbirleri alacaklarını ve esnafın sıkıntılarının giderileceğini söyledi.


Bakan Yardımcısı: Esnafımızın sıkıntıları giderilecek

Şanlıurfa’da AK Parti MKYK üyesi Vildan Polat, TBMM İdare Amiri AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Doç. Dr. Halil Özcan, AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız ve Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Zeynel Abidin Beyazgül ile seçim çalışmalarını sürdüren Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Nureddin Nebati, “S.S 28. Bölge Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Birliği toplantısına katılarak esnaflarımızın sıkıntılarını dinledik. Elimizden geldiğince sıkıntıların giderilmesi konusunda gerekli tedbirlerin alınmasını sağlamaya, ilgili çalışmaları yapmaya yaptırmaya çalışacağız inşaallah” dedi.



‘BİRLİK VAKFI BÖLGE TOPLANTISINA İŞTİRAK ETTİK’

Kurucusu olduğu Birlik Vakfının Şanlıurfa Şubesinin toplantısına katılmak üzere kente gelen TBMM Meclis eski Başkanı İsmail Kahraman’ı da GAP Havaalanında karşıladıklarını belirten Nebati, “27. Dönem Meclis Başkanımız Sayın İsmail Kahraman ile birlikte Birlik Vakfı Bölge Toplantısına iştirak ettik. ‘Milletin birliğini, Devletin dirliğini’ tek gaye olarak gören Birlik Vakfı’nın kıymetli yöneticilerine çalışmalarında üstün başarılar diliyorum. Toplantının ülkemize, milletimize ve Şanlıurfa’mıza hayırlar getirmesini Yüce Allah’tan niyaz ederim” diye konuştu.



‘BU SEÇİMDE GENÇLERE BÜYÜK GÖREVLER DÜŞÜYOR’

Gençlere de seslenen Nebati, “Sevgili Gençler, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın dediği gibi; siz, 2053 ve 2071 hayalimizi emanet ettiğimiz geleceğimizsiniz. Doğruyu sizinle beraber tartışıp, hayata geçireceğiz. Yanlışları sizinle birlikte tespit edip, düzelteceğiz. Ülkemiz sizinle küresel güç olacak” diyerek gençlere önem verdiklerini ve bu seçimde gençlere büyük görevler düştüğünü hatırlattı.

AJANS URFA