CANPOLAT'tan Miting Gibi Açılış

10 Mart 2019 17:25

Şanlıurfa'da, AK Parti Haliliye Belediye Başkan Adayı Mehmet Canpolat adına açılan seçim bürosuna binlerce kişi katılım sağlayınca açılış mitinge dönüştü..VİDEOLU HABER 
Şanlıurfa'da, AK Parti Haliliye Belediye Başkan Adayı Mehmet Canpolat adına açılan seçim bürosuna binlerce kişi katılım sağlayınca açılış mitinge dönüştü.



31 Mart yerel seçimlerine sayılı günler kala, Haliliye bölgesinde seçim kampanyasını sürdüren AK Parti Haliliye Belediye Başkan Adayı Mehmet Canpolat'ın bugün açılan seçim bürosuna yüzlerce kişi akın etti. Mardin yolu üzeri eski OSM hastanesi karşısı yol üzerinde açılan seçim bürosuna ilgi büyük oldu.

Partililerin ve vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği seçim bürosu açılışında güvercinler uçurularak açılış gerçekleşti. Haliliye'nin adayı Mehmet Canpolat'ı yalnız bırakmadılar AK Parti Haliliye Belediye Başkan Adayı Mehmet Canpolat adına açılan seçim bürosu açılışına binlerce vatandaşın yanı sıra AK Parti MKYK üyesi İbrahim Halil Yıldız,Vildan Polat, AK Parti Milletvekili Gülender Açanal, eski Milletvekilleri Mahmut Kaçar, İbrahim Halil Çelik, AK Parti Haliliye İlçe Başkanı Süleyman Aksu, meclis üyesi adayları ve partililer Başkan adayı Canpolat'ı yalnız bırakmadılar.

MKYK Üyeleri İbrahim Halil Yıldız, Vildan Polat, Milletvekili Gülender Açanal, Mahmut Kaçar ve İbrahim Halil Çelik birer selamlama konuşması yaparak, Urfa'yı, Haliliye'yi ve diğer ilçeleri çatı adaylarına yedirmeyeceklerini söylediler. Mehmet Canpolat'a tam destek vererek hizmetin devamı oylara talipli olduklarını dile getirdiler.

'Halka hizmet, Hakka Hizmettir' Kendi seçim bürosu açılışında son konuşma olarak platformda yüzlerce kişiye hitap eden AK Parti Haliliye Belediye Başkan Adayı Mehmet Canpolat ise şunları söyledi; "bizler, her zaman olduğu gibi, dünde olduğu gibi bugün de partimizin yanında duruyoruz. İstikametimiz, kaptanımız ve gemimiz belli. Şiyarımız şudur, biz halka hizmet, hakka hizmet inancındayız. Bugüne kadar hep böyle yaşadık bundan sonra da böyle yaşayacağız çünkü biz böyle gördük. İnşallah şunu diyoruz, biz hizmet partisiyiz, yaparsa çözerse AK Parti yapar diyoruz. İşimiz de hizmet, gücümüzde sizsiniz Allah'ın izniyle. Proje işi ekip işi, hizmet işi ekip işi, bu ekip emrinize amadedir ve hep böyle kalacaktır." Yapılan konuşmaların ardından seçim bürosunun açılış kurdelesi kesildi ve beyaz güvercinler gökyüzüne bırakıldı. URFASTAR