KADEM'DEN AK PARTİ'YE DESTEK

10 Mart 2019 14:22

Urfa KADEM üyeleri ile bir araya gelen AK Parti MKYK üyesi Vildan Polat, 31 Mart Yerel Seçimlerinde AK Partiye oy vermeleri taleplerini etti. 
AK Parti Merkez Karar Yürütme Kurulu üyesi Vildan Polat, 31 Mart yerel seçim nedeniyle memleketi Şanlıurfa genelinde başkan adayları ile birlikte destek arayışlarını sürdürüyor.


Urfa KADEM üyeleri ile bir araya gelen AK Parti MKYK üyesi Vildan Polat, 31 Mart Yerel Seçimlerinde AK Partiye oy vermeleri taleplerini etti.



AK KADROLAR MİLLETİMİZE HİZMETKÂR OLMAK İÇİN ADAYLAR

Polat konuyla ilgili açıklamasında, “Urfa KADEM üyesi kadınlarımız ile bir araya gelip AK Parti seçim çalışmalarımız ile ilgili istişare bulunup çalışmalar konusunda destek istedik. Biz büyük bir aileyiz. Şanlıurfa’mızın da ülkemizin de geleceği AK kadrolara bağlı. Çünkü AK kadrolar milletimize hizmetkâr olmak için adaylar. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, ‘Memleket işi, gönül işi’ diyerek, ‘Gönül Belediyeciliği’ ile AKParti olarak milletimizin hizmetine talibiz. Belediye Başkanlarımız, şehir halkına hâkim olma değil hadim olma idrakiyle görevlerini yürütecekler. İktidara geldiği günden beri ortaya koyduğu hizmetlerle Türkiye’ye çağ atlatan tek parti AK Partidir.Hedefimiz istisnasız tüm fertleriyle önce milletimizin gönlünü kazanmak, ardından sandıkta oyunu almaktır” dedi.


MKYK ÜYESİ POLAT’TAN AK ADAY KUŞ’A DESTEK

Polat, daha sonra AK Parti Eyyübiye Belediye Başkan adayı Mehmet Kuş, Eyyübiye İlçe Başkanı Mehmet Moğal ile birlikte Şanlıurfa’nın Eyyübiye ilçesinde mahalle toplantılarına katılarak vatandaşlardan Kuş ve AK Parti için dua ve destek talebinde bulundu.

AJANS URFA