CANPOLAT'TAN ÖNEMLİ PROJE

08 Mart 2019 02:30

AK Parti Haliliye Belediye Başkan Adayı Mehmet Canpolat, projelerini açıklamaya başladı. Bir süredir proje başlıklarını sosyal medyadan paylaşan Canpolat, ilk olarak "GÖBEKLİTEPE KULESİ" adı altında kentin sembolü olabilecek bir projeyi sundu.VİDEOLU-İZLE 
AK Parti Haliliye Belediye Başkan Adayı Mehmet Canpolat, projelerini açıklamaya başladı. Bir süredir proje başlıklarını sosyal medyadan paylaşan Canpolat, ilk olarak "Göbeklitepe Kulesi" adı altında kentin sembolü olabilecek bir projeyi sundu.


Şanlıurfa’da 31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimler için adaylar tüm hızıyla çalışmaya devam ediyor. Aday isimleri açıklandığından bu yana seçmenin gözü ve beklentisi ise açıklanacak projelerdeydi. AK Parti kanadında ilk iddialı çıkışı Haliliye Belediye Başkan Adayı Mehmet Canpolat yaptı. “2019 Göbeklitepe Yılı” durumunu da projeleri arasında değerlendiren Canpolat, Haliliye ilçesinde Göbeklitepe Kulesi ve Göbeklitepe Kapalı Çarşı sözü verdi.



KENTİN SİMGESİ: GÖBEKLİTEPE KULESİ

Kentin simgesi olması hedeflenen Göbeklitepe Kulesi ile ilgili Mehmet Canpolat’a ait sosyal medya hesabı üzerinden yapılan açıklamada, “Şehrimizin kalbi olan ilçemizde, ilimizin de simgeleri arasına girecek olan Göbeklitepe Kulesi’ni inşa edeceğiz. Göbeklitepe mimarisinde ve seyir terası niteliğindeki bu yapı hem halkımız hem de misafirlerimiz için vazgeçilmez bir ziyaret yeri olacak, yüksekliği ile bütün şehri görme imkanı sunacak. Göbeklitepe Kulesi kapsamında oluşturacağımız bölümlerde alışveriş, yemek ve dinlenme alanları olacak. Göbeklitepe Kulesi ilçemizin imajına büyük katkı sağlarken, önemli oranda ziyaretçi sayısını da arttıracak.” denildi.



OTANTİK BİR ÇARŞI: GÖBEKLİTEPE KAPALI ÇARŞISI

Göbeklitepe bölgesinde planlanan Kapalı Çarşı Projesi de Canpolat’a ait sosyal medya hesabında görsellerle paylaşıldı. Projenin tanıtımına ilişkin, “Ziyaretçiler daha fazla vakit geçirip tarihi yerinde yaşayacak. Göbeklitepe’yi ziyarete gelen misafirlerimizin vakit geçirip dinlenebilecekleri, Göbeklitepe ile şehrimizin tarih ve kültürünü yansıtan eserlerin sergilenip satışa sunulacağı Kapalı Çarşı, tarihi yapıya uygun olarak inşa edilecek, çarşının içerisinde şehrimizin simgeleri dışında herhangi bir ürün ve yapıya yer verilmeyecek. Göbeklitepe, Kapalı Çarşı ile hemşehrilerimizin uğrak yeri haline gelecek.” ifadeleri kullanıldı.

Canpolat’ın, Göbeklitepe ile açılışını yaptığı proje tanıtımında toplam 25 proje başlığı paylaşacağı öğrenildi.






AJANS URFA