ŞANLIURFA'DA FECİ ÖLÜM

04 Mart 2019 13:41

Şanlıurfa'da meydana gelen olayda bir Baba gittiği çeyiz merasiminde havaya ruhsatlı tabancasıyla ateş etti. Tabancasıyla havaya ateş açan Babanın... 
Şanlıurfa'da meydana gelen olayda İsa Bağış isimli baba gittiği çeyiz merasiminde havaya ruhsatlı tabancasıyla ateş etti.


Bağış, bu sırada önce elini yaraladı, elinden seken kurşun ise 17 yaşındaki öz oğlunun ölümüne neden oldu.
Şanlıurfa'nın Eyyübiye İlçesi Şıh Maksut Mahallesinde dün akşam meydana gelen olayda bir baba öz oğlunun ölümüne sebep oldu.

İddiaya göre; su tesisatçısı olan 39 yaşındaki İsa Bağış ailesiyle bir yakınının düğününe gitti. Burada çeyiz merasimi yapılırken İsa Bağış, ruhsatlı tabancasıyla havaya ateş açtı. Daha sonra doldur boşalt yapan baba İsa Bağış, yanlışla silahını ateşledi. Silahtan çıkan kurşun önce İsa Bağış'ın elini yaraladı, oradan sekerek Bağış'ın öz oğlu 17 yaşındaki Mehmet Fatih Bağış’ın kalbine isabet etti.

Davetliler, sağlık ekiplerine olayı bildirdi. Bölgeye gelen ekipler 17 yaşındaki Mehmet Fatih'i Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisine kaldırdı. Burada tedavi altına alınan Mehmet Fatih Bağış, doktorların tüm uğraşlarına rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Oğlunun ölümüne neden olan baba İsa Bağış ise eline yapılan müdahalenin ardından gözaltına alındı. Mehmet Fatih Bağış’ın cenazesi yapılan otopsinin ardından ailesine teslim edilirken, emniyette ifadesi alınan baba İsa Bağış ise sağlık kontrolünden sonra mahkemeye sevk edildi.

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

AJANS URFA