GÜLER'den MUTLU'ya Büyük Övgü

05 Mart 2019 09:00

Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) As Başkanı Türk Basketbolunun eski yıldızlarından Necati GÜLER ve Ömer ONAN'dan İsmail MUTLU'ya büyük övgü. 
Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) As Başkanı Türk Basketbolunun eski yıldızlarından Necati GÜLER'den İsmail MUTLU'ya büyük övgü.

27 Şubat-2 Mart 2019 tarihleri arasında Urfa'da oynana Basketbol Kadınlar Türkiye Kupası Finallerine Fenerbahçe,Galatasaray,Beşiktaş,Botaş,Mersin B.B,Hatay B.B gibi Türkiyenin önemli kulüpleri katıldı.

Oynanan maçlara Urfa seyircisi damgasını vurdu.5 bin kişilik 11 Nisan Spor Salonunu hıncahınç dolduran seyirciler turnuvaya renk kattı.

Maçlar sonunda Türkiye Kupasının sahibi Fenerbahçe oldu.

Organizasyon için İstanbul'dan gelen federasyon üyeleri,başta eski Milli Basketbolculardan Necati Güler ve Ömer Onan turnuva boyunca hem maçlarla hemde Urfa ve Urfa'lılarla içiçe 5 gün geçirdiler.

Final maçı sabahı bir özel okulda yapılan panele katılanlar arasında konuşmacı olarak Ömer Onan ve Necati Güler de vardı.

Konu basketbol ve Urfa olunca panelin büyük bir bölümü Urfa'ya ve Basketbol Eski İl Temsilcisi,iş adamı,Kanal Urfa Tv Spor yorumcusu İsmail Mutlu üzerinde yoğunlaştı.

Basketbol Federasyonu As Başkanı Necati Güler İsmail Mutlu'dan bahsederek şunları söyledi:Ben sevgili İsmail Mutlu kardeşimi 20 yıldan beri tanırım.Benim ve Basketbol camiasının gönlünde onun çok ayrı bir yeri vardır.Yıllar önce yine bir turnuva için Urfa'ya geldiğimizde bizlere ve basketbola verdiği desteği,emeği çok net gördük.Sonraki yıllarda ise aramızda büyük bir dostluk oluştu.O zaman Urfa'da ynadığımız maçta İsmail'in takımıyla çok zorlu bir maç oynamıştık.O maçta bizi çok zorlamışlardı hatta çok zor durumlara düşmüştük.Daha sonraki yıllarda bizim o takımımızdan Milli takıma yıllarca hizmet veren basketbolcularımız kazandırılmıştı.

İsmail Mutlu gibi bir değere sahip olan Urfa'lılar çok şanslı ve İsmail Mutlu gibi en üst düzeyde ilişkileri olan bir basketbol adamının kıymetini bilmek lazım.Dedi.

Necati Güler sözlerine şöyle devam etti:Bizleri bu turnuva boyunca yanlız bırakmayan Kemal Ergüven ve Emine Gözen hanımefendiye teşekkür ederken her anımızda yanımızda olan Urfa'nın önemli değeri Basketbol duayeni İsmail Mutlu kardeşimize federasyon ve şahsım adına bir kez daha teşekkür ediyorum.Dedi.

Panel sonunda Ömer Onan ve Necati Güler tarafından Türkiye ve Urfa Basketboluna büyük hizmetlerde bulunan İsmail Mutlu'ya teşekkür plaketi takdim edildi.

Berk ÇİZMECİOĞLU/URFAPRESS.NET