CANPOLAT'a Çiğköfte Yoğurttular

28 Şubat 2019 00:42

AK Parti Haliliye Belediye Başkan adayı Canpolat, sosyal medya ile davet eden genç başkan adayı gençlere konuk oldu.Çay içmeye gitti,çiğköfte yoğurttular. 
AK Parti Haliliye Belediye Başkan adayı Canpolat, sosyal medya ile davet eden gençlere konuk oldu.Çay içmeye gitti,çiğköfte yoğurttular.
AK Parti Haliliye Belediye Başkan adayı Canpolat, sosyal medya ile davet eden gençlere konuk oldu;

“Çaya davet ettiler, simidimizi alıp gittik”

Şanlıurfa’nın Haliliye ilçesi AK Parti Belediye Başkan adayı Mehmet Canpolat, seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Gündüz esnaf ziyaretleri, gece ev toplantıları ile çalışmalarını devam ettiren AK Başkan adayı Canpolat, kendisini sosyal medya ile çaya davet eden gençlerin evlerine simit alıp gitti. Gecenin sonunda da kendisine yumurtalı köfte yoğurtan ev sahibi gençlerle birlikte köfte yiyip, sohbet ettiler.

AK Parti Haliliye Belediye Başkan adayı Mehmet Canpolat, gençlerin sosyal medya ile davetlerine icabet ettiğini belirterek, “Çaya davet ettiler, simidimizi alıp gittik” diyerek, gecenin sonunda finali de kendisine yumurtalı köfte yoğurtarak yaptıklarını söyledi.

Gecenin finalini gençlerle yumurtalı köfte yaparak bitirdi

Gönülleri fethetmeye devam ettiklerini belirten AK Parti Haliliye Belediye Başkan adayı Mehmet Canpolat, “Dün gece sosyal medya üzerinden bizleri evine çay içmeye çağıran genç kardeşimizin davetine, taze simidimizi alarak gittik. Haliliye’de hep birlikte kocaman bir aileyiz. Gençler muhteşemsiniz. Gençlerimizin heyecan ve azmi muhteşemdi. Yenişehir mahallemizde gecenin sonunda finali gençlerle yumurtalı köfte yaparak bitirdik” dedi.

Şehit ailelerinden destek talebi

AK Başkan adayı Mehmet Canpolat, Şanlıurfa Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet Yavuz'u ve Yönetim Kurulu üyelerini de ziyaret ederek, fikir alış verişinde bulunduklarını ve 31 Mart Yerel Seçimlerinde AK Partiye destek olmalarını istediklerini söyledi.

Destek olan herkese teşekkür

Seçim Çalışmalarını dur durak bilmeden sürdürdüklerini belirten AK Parti Haliliye belediye Başkan adayı Canpolat, “Her şey aile ile başlar. Gönül Belediyeciliğini yaşatmak için Haliliye'de önce aile olacağız” diyerek gecenin sonunda Seçim Bürosuna da geçip oradaki vatandaşlarla, sevenleriyle sohbet etti ve Secim Bürosuna gelerek desteğini esirgemeyen herkese, ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.