CANPOLAT:Çok Şey Değişecek

23 Şubat 2019 02:00

AK Parti Haliliye Belediye Başkan adayı Mehmet Canpolat, seçim çalışmalarını sürdürüyor; “Haliliye’yi çok daha iyi yerlere taşıyacağız” 
AK Parti Haliliye Belediye Başkan adayı Mehmet Canpolat, seçim çalışmalarını sürdürüyor;

“Haliliye’yi çok daha iyi yerlere taşıyacağız”

AK Parti Haliliye ilçe Belediye Başkan adayı Mehmet Canpolat, seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Beraberinde Haliliye İlçe Başkanı Süleyman Aksu ve Yönetim Kurulu üyeleriyle birlikte sürdüren AK aday Canpolat, Haliliye’yi hep birlikte çok daha güzel yerlere taşıyacaklarını söyledi.

“Millete hizmet yolunda, kol kola beraber yürümek için önce tevazu gerek” diyen Şanlıurfa’nın Haliliye ilçesi AK Parti Belediye Başkan adayı Mehmet Canpolat, seçim çalışmalarını dur durak bilmeden sürdürüyor.

Fikir alış verişinde bulunuyoruz

Her gittiği yerde sıcak ilgi gören AK aday Canpolat, gayretlerinin hep Haliliye ve Haliliyeliler için olduğunu, el ele vererek Haliliye’yi çok daha güzel yere taşıyacaklarını belirterek, “Gayretlerimiz hep Haliliye ve Haliliyeliler için. Ev toplantıları ile çok sayıda vatandaşımızla bir araya gelerek sohbet etmek imkanı buluyoruz. Esnaflarımızı ziyaret ederek kendimizi anlatıyor, yapacağımız çalışmalar konusunda fikir alış verişinde bulunuyoruz. Hemşehrilerimize bizlere gösterdikleri ilgi, alaka ve desteklerinden ötürü teşekkür ediyoruz” dedi.

Dua ve desteklerini istiyoruz

AK Parti Haliliye İlçe Başkanı Süleyman Aksu ile birlikte dur durak bilmeden seçim çalışmalarını sürdürdüklerini belirten AK Parti Haliliye Belediye Başkan adayı Mehmet Canpolat, “Seçim çalışmalarımız kapsamında arkadaşlarımızla birlikte her kapıyı çalıyoruz. Dua ve desteklerini istiyoruz. İnsanlarımız için, esnafımız için gayret etmeye her zaman devam edeceğiz” diye konuştu.

El ele gönül gönüle vereceğiz

AK Başkan adayı Canpolat, hemen her gün geç saatlerde de olsa Seçim bürosuna giderek orada kendilerine destek veren vatandaşlarımızla hasbihal ettiklerini belirterek, Secim Ofisimize gelerek desteğini esirgemeyen vatandaşlarımıza nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ettiğini, Haliliye için hep birlikte, el ele gönül gönüle vereceklerini, el ele vererek Haliliye'yi çok daha iyi yerlere taşıyacaklarını söyledi.

Berk ÇİZMECİOĞLU/URFAPRESS.NET