Canbeylilerden AK Parti'ye Destek

11 Şubat 2019 06:46

31 Mart 2019’da yapılacak olan yerel seçimler öncesinde AK Partiye destek her geçen gün artıyor. Partiye bir büyük destek de Canbeyli ailesinden geldi.VİDEOLU 
31 Mart 2019’da yapılacak olan yerel seçimler öncesinde AK Partiye destek her geçen gün artıyor. Partiye bir büyük destek de Canbeyli ailesinden geldi.


Şanlıurfa’nın önde gelen ailelerinden Canbeyli ailesine mensup çok sayıda kişi AK Parti il Başkanlığına destek yürüyüşü düzenledi.

AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Beyazgül ve İl Başkanı Bahattin Yıldız tarafından karşılanan kalabalığın önde gelen kanaat önderleri daha sonra partinin toplantı salonuna geçildi.

Canbeyli ailesinin kanaat önderlerinden Selahattin Canbeyli ve Cihan Canbeyli’nin 31 Mart Yerel Seçimlerinde AK Partiye tam destek verdiklerini söyledi.

Aday Beyazgül destek ziyaretinden dolayı Canbeyli Ailesine ve üyelerine teşekkür etti.



BEYAZGÜL: PAZARA KADAR DEĞİL MEZARA KADAR BERABERİZ





Canbeyli ailesi ve dostlarının daima yanlarında olduklarının altını çizen aday Beyazgül, “Canbeyli ailesiyle geçmişe dayanan dostluklarımız var. Siyasette birlikteliklerimiz var. Bunlardan daima biz mutlu olduk ve olmaya devam ediyoruz. Yolumuz uzun. Durmak Yok Yola Devam. Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın ifadesiyle pazara kadar değil mezara kadar beraberiz” dedi.

AK Parti İl Başkanı Bahattin Yıldız ise desteklerinden dolayı Canbeyli ailesine ve büyüklerine teşekkür ettiklerini söyledi.

Toplantıda Karaköprü Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Metin Baydili, Haliliye Belediye Başkan Adayı Mehmet Canpolat, Eyyübiye Başkan Adayı Mehmet Kuş ve ilçe parti başkanları da yer aldı.

ALİ ÇİZMECİOĞLU/URFAPRESS.NET