CANPOLAT'ın Bürosu Dolup Taşıyor

08 Şubat 2019 17:00

AK Parti Haliliye Belediye Başkan Adayı Mehmet Canpolat, Seçim İrtibat Bürosu'nda ziyaretçi akınına uğradı. VİDEOLU HABER 
AK Parti Haliliye Belediye Başkan Adayı Mehmet Canpolat, Seçim İrtibat Bürosu'nda ziyaretçi akınına uğradı.


Sabahın erken saatlerinde ilçeyi karış karış gezen Canpolat, bu kez vatandaşları ağırladı.

31 Mart 2019 Yerel Seçimlerde AK Parti Haliliye Belediye Başkan Adayı olan Mehmet Canpolat, ziyaretçi akınına uğruyor.







Adaylığının açıklandığı günden bu yana 'Çalmadık kapı, girmedik gönül kalmayacak' sloganıyla, sabahın erken saatlerinden başlayarak ilçeyi karış karış gezen Canpolat, akşam saat 16.30-20.00 arası Haliliye Seçim İrtibat Bürosu'nda ziyarete gelen vatandaşları ağırlıyor.

Urfalı vatandaşlar, Canpolat'ı Haliliye Seçim İrtibat Bürosu'nda ziyaret etti. Burada vatandaşların sorunlarını dinleyip sohbet eden Canpolat, gelen ziyaretçilere desteklerinden dolayı teşekkür etti.







'REKOR OYLA BAŞARACAĞIZ!'

31 Mart gecesi Şanlıurfa'da rekor kıracaklarını aktaran Canpolat, "Seçim İrtibat Büromuzda vatandaşlarımız bizleri ziyaret ediyor. Gündüz biz normal çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Akşamda 6 buçuk ve 8 arası vatandaşlarımızla bir araya geliyoruz. Çok yoğun geliyor, çok kalabalık oluyoruz. Bir çok yere davet ediliyoruz, bir çok yere yetişmeye çalışıyoruz. Bizi görmek isteyen vatandaşlarımızı bizde ağırlıyoruz. Bizleri ziyarette bulunan kıymetli hemşerilerimizin yoğun katılımı bizi mutlu etti. Hemşerilerimize dua ve desteklerinden dolayı teşekkür ederim. Allah’ın izni ile Haliliye rekor oyla Şanlıurfa’mızın yüzünü güldürecek. Haliliye’ye güveniyoruz, şehrimizle gurur duyuyoruz. Birlikte çalışacak, birlikte başaracağız" ifadelerini kullandı.







AJANS URFA