Mehmet CANPOLAT:Yaygınlaştıracağız

08 Şubat 2019 05:30

31 Mart seçimlerinin belediyecilikte 25 yıllık tecrübenin zirve noktası olacağını belirten AK Parti Haliliye Belediye Başkan adayı Mehmet Canpolat... 
31 Mart seçimlerinin belediyecilikte 25 yıllık tecrübenin zirve noktası olacağını belirten Haliliye Belediye Başkan adayı Mehmet Canpolat, “Şehir demek medeniyet demektir. Medeniyetin özünde inanç ve ahlak vardır. 31 Mart seçimleri sürecinde milletimizin her bir ferdine ulaşıp kendimizi ifade etmeye çalışıyoruz. 12 bin yıllık tarihi olan Göbeklitepe’nin, hizmet edeceğim ilçede olmasının ayrı bir heyecanını taşımakla birlikte ‘tarihin büyük, talihin de büyük olsun’ düsturunu hizmet şuuruna dönüştürmek, halkımızın da desteği ile inşallah hayırlısı ile bizlere nasip olur. Haliliye’mize hizmetkar olacağız inşallah. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın dediği gibi; halkımızın ailesiyle huzur içinde vakit geçirebileceği, dinlenebileceği, sosyal ve kültürel faaliyetlere katılabileceği Millet Bahçelerini her şehrimizde yaygınlaştıracağız. Çevreye saygılı şehirler ile Rabbimizin bize emanet ettiği tabiat içinde, canlı veya cansız tüm varlıklarla birlikte uyum içinde bir hayat sürdürebilmemizi sağlayacağız” dedi.



HERKESE TEŞEKKÜR ETTİ

Kendisini yalnız bırakmayan milletvekillerine, il ve ilçe teşkilatındaki tüm kademe mensuplarına, Haliliye halkına minnet ve şükranlarını sunduğunu belirten Canpolat, “Aday adaylık sürecinde yol arkadaşlığı yaptığımız Haliliye Belediye Başkanı aday adaylarına bu halka hizmet etmek için gösterdikleri çabadan dolayı için ayrı ayrı teşekkür ederim. Onların tecrübelerinden ve birikimlerinden her zaman istifade edeceğimizi şimdiden belirtmek isterim. ‘Can’la başla’ diyerek çıktığımız bu kutlu davanın yolunda, ‘Ak bir neferin hizmet edasıyla, dost sıfatını taşıyan ‘Halil’ bir beldenin adayı olmaktan dolayı beni bu hizmete ‘hizmetkâr’ eyleyen başta Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Berk ÇİZMECİOĞLU/URFAPRESS.NET