CANPOLAT O CADDEYİ AÇIKLADI

05 Şubat 2019 21:45

CANPOLAT Prestij Caddesini esnaf gezisinde açıkladı. VİDEOLU HABER 
AK Parti Haliliye İlçe Belediye Başkan Adayı Mehmet Canpolat seçim bölgesinde esnaf ve vatandaşla bir araya gelerek seçimde destek istedi. Aday Canpolat seçilmesi halinde Açıksu Caddesi'nin Prestij Caddesi'ne dönüşeceğini belirtti.
31 Mart yerel seçimlerinde AK Parti tarafından Haliliye İlçe Belediye Başkan Adayı olarak gösterilen Mehmet Canpolat, sahada seçim çalışmalarına devam ediyor.

Her gün "Çalmadık kapı bırakmayacağız" diyerek seçmenle buluşan Canpolat, bu kez beraberinde AK Parti Haliliye İlçe Başkan vekili Süleyman Aksu, Parti Teşkilatı ve Haliliye Gençlik Kolları Başkanı Fatih Özdemir ile birlikte ilçedeki Devteşi Mahallesi'ni ziyaret etti.

Burada esnaf ve vatandaşla buluşan aday Canpolat, Ahmet Yesevi Mahallesi'ndeki Açıksu Caddesi'nde orta refüjlere kaldırarak Büyükşehir ile birlikte buraya Prestij Caddesi yapacaklarını belirtti.





Seçimde partisi ve kendisi için destek isteyen Aday Canpolat "Vatandaşlarımızın bize göstermiş olduğu AK Parti'ye göstermiş olduğu yoğun teveccühe layık olmaya çalışıyoruz, durmuyoruz, durmadan çalışmaya devam edeceğiz. İnşallah seçim sonrası da yine birlikte el ele Şanlıurfa'da Haliliye Belediyesi'ni yönetmeye talibiz. Şanlıurfa'nın Haliliye'nin daha iyi yerlere gelebilmesi için hizmetimize devam edeceğiz. Durmak yok yola devam" dedi.





Mahalle ziyaretinin ardından aday Canpolat, İl Başkanı Bahattin Yıldız ve beraberindeki heyet ile beraber Mehmet Akif İnan Devlet Hastanesi'ne gidip hastaları ziyaret etti ve hastane yönetiminden bilgi aldı.

AJANS URFA