Kurtulmuş'tan ÇİFTÇİ Açıklaması

27 Ocak 2019 09:00

Aday tanıtım toplantısı için Şanlıurfa'ya gelen AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi için... 
Aday tanıtım toplantısı için Şanlıurfa'ya gelen AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi için "Nihat Çiftçi kardeşimize çok teşekkür ediyorum. Salona geldi, belediye başkanlığı bayrağını devretmesine rağmen. Zaten ha ben ha Zeynel Abidin Bey diyerek bugüne kadar yapmış olduğu hizmetleri de taçlandırmış oldu" dedi.
Aday tanıtım toplantısı için gelen AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, akşam saatlerinde Şanlıurfa İl Başkanlığının düzenlediği vefa yemeğine katıldı.

Burada seçim ve çalışmalara ilişkin önemli açıklamalarda bulunan Kurtulmuş, aday adayları ve aday gösterilmeyen mevcut başkanlar için de değerlendirmeler yaptı.

ADAY ADAYLARI VE MEVCUT BAŞKANLAR İÇİN DEĞERLENDİRME YAPTI

Mevcut Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi ile ilgili bir değerlendirme yapan Kurtulmuş, Çiftçi'yi överek, "Bu bayrak yarışı dolayısıyla daha önceki dönemlerde gerçekten bayrak yarışına katılan, burada mücadele eden, partimizin bayrağını taşıyan ve bundan sonraki süreçlerde kendisinin yerine başka bir arkadaşımızın görevlendirildiği belediye başkanlarımızı da kampanyalarımız sırasında yanımızda görmek istiyoruz. Ben bu vesile ile bugün göstermiş olduğu dava şuuru ve nezaketi dolayısıyla Nihat Çiftçi kardeşimize çok teşekkür ediyorum. Salona geldi, belediye başkanlığı bayrağını devretmesine rağmen. Zaten ha ben ha Zeynel Abidin Bey diyerek bugüne kadar yapmış olduğu hizmetleri de taçlandırmış oldu" açıklamasında bulundu.


HATIRA FOTOĞRAFI ÇEKİLDİ

Toplantı, kadın kolları ve gençlik kolları üyelerinin fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

AYAKTA İZLEYENLERE AYAR

Öte yandan konuşması öncesinde kürsüye çıkan Numan Kurtulmuş, arka taraflarda kalan vatandaşlar ve partilileri de hem görebilmek hem de onların kendisini görebilmesi adına ayakta kalan konukları talimatlarıyla yanına aldı.

Mustafa PAYIK/AJANS URFA