Fuhuş Operasyonunda Tutuklama

19 Ocak 2019 08:38

ŞANLIURFA'da düzenlenen fuhuş operasyonunda gözaltına alınan ve adliyeye sevk edilen 15 şüpheli tutuklanırken, 15 yabancı uyruklu kadın da sınır dışı edildi. VİDEOLU 
Şanlıurfa ve Mersin'de düzenlenen fuhuş operasyonunda gözaltına alınan ve adliyeye sevk edilen 15 şüpheli tutuklanırken, 15 yabancı uyruklu kadın da sınır dışı edildi.



Şanlıurfa Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yürütülen bir soruşturma kapsamında Ahlak Büro Amirliği ekipleri, Şanlıurfa ve Mersin'de fuhşa aracılık eden şüphelilere yönelik çalışma başlattı. Ahlak Polisi, 2 ay süren teknik ve fiziki takibin sonunda belirlenen adreslere eş zamanlı baskın yaptı.

'Fuhşa aracılık ve teşvik' ile 'fuhuş için yer temin etmek' suçlarını işledikleri iddiasıyla gözaltına alınan 15 şüpheli dün adliyeye sevk edildi. Şüpheliler çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Ayrıca dosya kapsamında mağdur olarak ifadeleri alınan 2 Fas, 1 Azerbeycan ve 12 Suriyeli uyruklu kadın da emniyetteki işlemleri ve sağlık muayenelerinin ardından sınır dışı işlemleri için yabancılar şube müdürlüğüne teslim edildi.

AJANS URFA