Tanıtım Kimin Yüzünden Ertelendi?

13 Ocak 2019 18:40

Şanlıurfa'da önceki gün yapılması planlanan AK Parti İlçe Belediye Başkan Adayları Tanıtım Toplantısı'nın ertelenmesi kararına... 
Şanlıurfa'da AK Parti aday tanıtım toplantısının ertelenmesine bir eleştiri de sosyal medyada yaklaşık 40 bin takipçisi olan Ankara Kulisi'nden geldi.

Eleştiride ertelenmeye sebep olarak "Ortak akıl ve dava bilincinden uzak yerel aktörlerin marifeti sonucudur" yorumu yapıldı.

Peki kim bu aktörler?


Şanlıurfa'da önceki gün yapılması planlanan AK Parti İlçe Belediye Başkan Adayları Tanıtım Toplantısı'nın ertelenmesi kararına eleştiriler gelmeye devam ediyor.

Uzun zamandan bu yana ilçelerde yarışı kimlerin sırtlanacağı merak konusu olurken AK Parti Genel Başkan Vekili Numan Kurtulmuş’un da katılımıyla adaylar açıklanacaktı ancak parti toplantıyı erteleme kararı aldı. Kulislerde dolaşan isim listelerinin ardından gelen bu karar eleştirilere neden oldu. En çok eleştiri de Şanlıurfa siyasetinde "Benim adamım olsun" mantığının işlemesine yönelik yaşandığı iddialarıyla dile getirildi.

Sosyal medyada da Şanlıurfa'daki gelişme gündeme geldi. Yaklaşık 40 bin takipçisi olan Ankara Kulisi twitter hesabından "Şanlıurfa gibi bir çok şehrin ilçe Belediye Başkan Aday açıklaması ertelendi. Ortak akıl ve dava bilincinden uzak yerel aktörlerin marifeti sonucudur. Bireysel menfaatler yenik düştü. ALLAH Kur'an-i Kerim de birçok ayette akıl sahiplerine seslenir. Umulur ki ibret alına" yorumu yapıldı.

Bu paylaşım "Dava bilincinden uzak yerel aktörler kim?" sorusunu akıllara getirdi.

Toplantının ertelenmesine kim yada kimler sebep oldu bilinmiyor ancak Şanlıurfa'da dava bilincinden uzaklaşıldığı artık yüksek sesle dile getiriliyor.

AJANS URFA