URFA'DA BİR BANKAYI SOYDULAR

08 Ocak 2019 15:38

Şanlıurfa'da bir bankada maskeli ve silahlı bir kişi tarafından soygun yaşandı. İşte soygunun GÖRÜNTÜLERİ-VİDEOLU 
Şanlıurfa'da bir bankada maskeli ve silahlı bir kişi tarafından soygun yaşandı. Hırsız, kaçarken bir kadının da arabasını gasp etmeye çalıştı ancak polislerin kovalamacası sonucu olay yerinden kaçtı.


Olay, bugün saat 15.00 sıralarında Emniyet Caddesi üzerindeki AKBANK şubesinde meydana geldi.

18-20 yaşlarında olduğu tahmin edilen maskeli bir kişi, iddiaya göre bankaya gelerek güvenlikçinin silahına el koydu ve bankada bir kişiyi rehin alarak paraları çalıp kayıplara karıştı. İhbar üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi.



SİLAHLA ARABAYI GASP ETMEK İSTEDİ





Hırsız, banka şubesinin arkasında 264. Sokağa doğru yöneldi. Burada havaya ateş açarak doktor olduğu öğrenilen bir kadının arabasını gasp etmek istedi.





O esnada olay yerinin yakınında bulunan 2 sivil polis, hırsızın peşine düştü ve hırsız olay yerinden kaçtı. Olay yerine giden ekipler başlattıkları soruşturma kapsamında bankadaki güvenlik kameralarını incelemeye aldı.





Çalınan paranın 18-20 bin TL civarında olduğu iddia edildi.



GÖRÜNTÜLER ORTAYA ÇIKTI

Ajans Urfa olay anının görüntülerine ulaştı. Görüntülerde bankanın alarmlarının çaldığı, maskeli hırsızın bir kişiyi silahla rehin aldığı, bir başka kişiye "Köşeye geç" dediği ve ardından siyah bir sırt çantasını alıp kaçtığı görülüyor.






Mustafa ARISÜT-Özlem ÇELİK/AJANS URFA