Gasp Ve Uyuşturucu Çetesi Çöktü

06 Ocak 2019 01:30

Şanlıurfa'da bir kişiyi zorla alıkoyup, işkence yaparak yağmaladığı iddia edilen gasp ve uyuşturucu çetesi üyesi 5 kişi, gerçekleştirilen operasyon neticesinde yakalandı..VİDEOLU HABER 
Şanlıurfa'da bir kişiyi zorla alıkoyup, işkence yaparak yağmaladığı iddia edilen gasp ve uyuşturucu çetesi üyesi 5 kişi, gerçekleştirilen operasyon neticesinde yakalandı.


Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü Asayiş ve Narkotik Şube müdürlüğü ekiplerinden gasp ve uyuşturucu çetesine operasyon yapıldı.

İddiaya göre geçtiğimiz hafta Cuma günü 22:00 sıralarında V.B. isimli şahsın zorla alıkonulması ve bilinmeyen bir mağaraya götürülerek işkence yapılması ve yağma edilmesi olayı ile ilgili olarak ekipler tarafından çalışma başlatıldı.

Bahse konu olayın şüphelilerinin tespiti ve yakalanmasına yönelik Cinayet-Gasp Büro Amirliği ekipleri ile Narkotik Şube ekiplerinin ortak yaptığı operasyon sonucunda; biri bayan olmak üzere toplam 5 şüpheli şahıs yakalandı.


Yapılan operasyon neticesinde, bin 800 gram esrar maddesi, 2 adet hassas terazi, 1 adet tüfek, mağdur şahsın zorla alınan beyaz renkli Samsung marka cep telefonu ve 9 adet cep telefonu ele geçirildi.

Adli mercilere çıkarılan şüphelilerden; İ.S, S.D. ve bayan A.T. İsimli şahıslar "Kişiyi hürriyetinden yoksun kılma ve birden fazla kişiyle silahla yağma" suçlarından tutuklanarak cezaevine teslim edildi.

Şüpheli B.E. Ve Ö.T. İsimli şahıslar ise adli kontrol kararıyla serbest bırakıldı.

AJANS URFA