YENİ REKTÖR GÖREVE BAŞLADI

31 Aralık 2018 13:22

Osmanbey Kampüsü Rektörlük Senato Salonunda Üniversite Yönetim Kurulu üyelerinin katılımıyla düzenlenen törende görevi Rektör Vekili Prof. Dr. Recep Çiğdem'den devralan Prof. Dr. Mehmet Sabri Çelik burada yaptığı açıklamada şunları söyledi: 
Harran Üniversitesi’nin yeni Rektörü Prof. Dr. Mehmet Sabri Çelik, düzenlenen törenle görevi Prof. Dr. Recep Çiğdem'den devraldı.

Osmanbey Kampüsü Rektörlük Senato Salonunda Üniversite Yönetim Kurulu üyelerinin katılımıyla düzenlenen törende görevi Rektör Vekili Prof. Dr. Recep Çiğdem'den devralan Prof. Dr. Mehmet Sabri Çelik burada yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Cumhurbaşkanımızın kararıyla ve YÖK Başkanımızın iradesiyle Harran Üniversitesi'nde görevime başlamış bulunuyorum. Buradaki görevimi başarıyla sürdürmek için ekip arkadaşlarımla çalışacağım. Rektör yardımcılarımdan, genel sekreterimden ve dekanlarımdan destek bekliyorum. Ben de bu görevi başarıyla sürdürmek için her türlü gayreti göstermeye devam edeceğim” dedi.

Göreve yeni başlayan Rektör Prof. Dr. Mehmet Sabri Çelik’e başarı dileklerini ileten Rektör Vekili Çiğdem; “Rektörümüze görevinde başarılar diliyorum. Buradaki hocalarımız ve şahsım olarak kendilerine elimizden geldiğince destek sağlayacağız. Rektörümüz bundan emin olabilir” şeklinde konuştu.

Devir teslim töreninin ardından yönetim kurulu üyeleriyle toplantıya geçildi.

Ali ÇİZMECİOĞLU/URFAPRESS.NET