Urfa'nın İlçe Adayları Kim Olacak

14 Aralık 2018 00:46

Şanlıurfa’nın Ankara'da kulislerine garsonlar da katıldı.Ankara’da siyasetçilerin kulis faaliyetlerini yürüttüğü Çukurambar’daki restaurant ve kafeler en canlı ve hareketli dönemini yaşıyor. 
Şanlıurfa’nın Ankara'da kulislerine garsonlar da katıldı. İlçe aday adaylarının sıklıkla gittiği Çukurambar'daki restaurant ve kafelerdeki çalışanlar da "Acaba kimler aday olacak?" sorusunun cevabını merak eder oldu.


Ankara’da siyasetçilerin kulis faaliyetlerini yürüttüğü Çukurambar’daki restaurant ve kafeler en canlı ve hareketli dönemini yaşıyor.

Çeşitli illerden gelen aday adayları Ankara’daki siyasetçi ve bürokrat dostlarıyla buluşma noktası olarak genellikle Çukurambar’ı tercih ediyor. Bu semtteki mekanların bugünlerde en yoğun ve yağlı müşterisi ise Şanlıurfalı AK Parti ilçe belediye başkan aday adayları.

Özellikle akşamları yoğunluğun yaşandığı mekanların tek gündemi de AK Parti Genel Merkezinin kimi aday göstereceği konusu. Öyle ki artık bu gündemden ve tartışmalardan Çukurambar’daki mekanların çalışanları da etkilenmeye başladı. Aday adaylarının birçoğu ile tanışan mekan çalışanları, Şanlıurfa’nın aday adayları ile ilgili gelişmeleri de yakından takip etmeye başladı. Garsonlar başta olmak üzere tüm çalışanlar kendi aralarında Şanlıurfa’nın hangi ilçesinden hangi aday gösterilebileceğinin tahminini yürütmeye başladı.

Aday ise bütçe görüşmelerinden sonra açıklanacağı tahmin ediliyor.

Bilal KAPLAN/AJANS URFA