Beyagül-Çiftçi Görüşmesi Ve İlçeler

05 Aralık 2018 12:39

AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Zeynel Abidin Beyazgül, bugün Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi'yi makamında ziyaret etti.Beyazgül ilçe adaylarının hangi tarihte açıklanacağını duyurdu. 
Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Zeynel Abidin Beyazgül'ün kendisini ziyareti sırasında yaptığı açıklamada destek mesajı verirken, Beyazgül ilçe adaylarının hangi tarihte açıklanacağını duyurdu.



AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Zeynel Abidin Beyazgül, bugün Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi'yi makamında ziyaret etti.

Ziyarette Çiftçi bir açıklama yaptı. Açıklamasında sağlık sorunlarından dolayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan affını istediğini yenileyerek Beyazgül'e destek mesajı verdi. Çiftçi, "Şanlıurfa'da Zeynel Abidin Beyazgül partimizde daha önce merkez ilçe başkanlığını yapmıştı. Şimdide bir çok alanda partimize hizmet etmek, Şanlıurfa'da kardeşimize devri söz konusu. Bizler 2001'de başlamış olduğumuz AK Parti yolculuğuna bir çok kademede görevlerde bulunduk. Görevimiz 31 Martta sona erecek, bu süreç yerel yönetimler seçim süreci. ben adayımıza, partimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Kendisine başarılar diliyorum. Her şekliyle yanında olduğumuzu, hem seçim döneminde hemde seçimden sonra ihtiyaç duyurulduğunda yanında olacağımızı belirtmek istiyorum" dedi.





"EN GEÇ 14 ARALIK"

Beyazgül ise ilçe adaylarının ne zaman açıklanacağını duyurdu ve "AK Parti'de bir takım çalışmalar devam ediyor. Bize söylenilen 14 Aralık gibi bir tarih telaffuz, en geç 14 Aralık. Bizimde basında gördüğümüz Büyükşehirlerle olan ittifak çalışmaları devam ediyor ama bir açıklama yapılmadı" ifadelerini kullandı.



'URFA HALKI NE İSTİYOR KULAK VERECEĞİZ'

Yerel yönetimler konusunda başta Nihat Çiftçi olmak üzere kendini yetiştirenlerden yardım alacaklarını söyleyen Beyazgül, daha yeşil ve yaşam alanlarının arttığı bir Urfa hayal ettiğini dile getirdi. Beyazgül konuşmasının devamında, “Halkımızın beklentilerini önemseyeceğiz inşallah. Bunları anlatacağız ama hayalimizdeki birkaç şeyi söyleyeyim. Bunlar geçmişte yapılmadı amaçlanmadı anlamında değil ama şunu diyebilirim ki Urfa’mız için çok önemli hayallerimiz var. Urfa halkı ne istiyor kulak vereceğiz, benim gözlemimde daha yeşil bir Urfa, evet bugüne kadar yeşillendi daha yeşil yapalım. Yaşam alanlarının daha gelişkin olduğu bir Urfa. Nedir bunlar, işte bisiklet yolları, yaya yolları, oturma alanları, park bahçelerinin daha fazla olacağı bir Urfa. Bu arada başta Nihat Bey olmak üzere bütün yerel konuda kendini yetiştirenlerden faydalanacağız. Bu yolu Allah’ın izniyle birlikte yürüyeceği” diyerek sözlerine son verdi.

Mustafa PAYIK-Özlem ÇELİK/AJANS URFA