Doğan:Şanlıurfa'lılar Beni İstiyor

05 Aralık 2018 07:45

Şanlıurfalıların belediye başkan adayı olması yönünde kendisine talepte bulunduğunu belirten HDP'li Celal Doğan, adaylığıyla ilgili açıklamalarda bulundu. 
Şanlıurfalıların belediye başkan adayı olması yönünde kendisine talepte bulunduğunu belirten HDP'li Celal Doğan, adaylığıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Doğan'ın Urfa'dan aday olup olmayacağı bu açıklamalarıyla da netleşti.
Gaziantep eski belediye başkanı HDP eski Milletvekili Celal Doğan seçime yönelik hakkındaki iddiaları Gaziantep 27'de Meral Kınacılar'a yanıtladı. Doğan'ın Urfa'dan aday olup olmayacağı da netleşti.



FATMA HANIM’DAN ŞİKAYETÇİ MİSİNİZ?

Celal Doğan CHP’den büyükşehir için isminin geçmesiyle ilgili soru üzerine,”Benim böyle bir talebim yok kimseden. Herkes konuşuyor. Başından beri söylüyorum. Bende bir değişiklik yok. Teklif bana niye gelsin? İstemesem bana niye teklif gelsin. Benim dışımda herkes görüşüyor. Benimle ilgili beklenti var. Hem niye Fatma Hanımdan şikayetçi misiniz?” dedi.



"GAZİANTEP’TE HUZUR VARDI"

Gaziantep’in çok sorunları olduğunu, halkın huzur ve adalet istediğini söyleyen Doğan, ” Gaziantep halkı bizi niye arıyor? Çünkü bizim zamanımızda huzur vardı, adalet vardı. Şahsımla ilgili değil, demek ki yaptıklarımız doğruymuş. Gaziantep’in huzur ve adalete ihtiyacı var. Kenti yönetenler kendisinin işi iyiyse sorun yok diyor. Oysa çok sorun var. Gaziantepsor bir tarihti. Tarih yok edildi göz göre göre. Gaziantep ben bıraktığımda huzurlu bir şehirdi. Huzur vardı. Kurtla kuzu yan yana yayılıyordu bir tek terör olayı olmadı. Bugün Gaziantep’te insanlar birbirine düşman gibi bakıyorlar” diye konuştu.



"BENİM ŞARK HİZMETİM BİTTİ"

CHP’den isminin büyükşehir için geçmesiyle ilgili de sözlerini tekrarlayan Doğan, “Doğmamış çocuğa don biçiyorlar. Van, Urfa, Diyarbakır İstanbul’dan da ismim geçiyor. Benim şark hizmetim bitti, ben memur muyum beni şarka niye tayin ediyorsunuz. Ben şark hizmetini yapmıştım. Bu arada Urfalılar beni çok istiyor. Oda başkanları arıyor, iş adamları arıyor. Benim şark hizmetim bitti diyorum. Hayırlısı olsun” dedi.

Ajans Urfa