O İki Vekilden İddialara Cevap

30 Kasım 2018 09:00

Her iki Milletvekili de kavga idddialarını yalanladı. 
AK Parti Genel Merkezi'nin ilçe belediye başkan adayları için milletvekillerine "Siz isim belirleyin" talimatının ardından Metin Baydilli'nin ismini verdiği belirtilen Urfa vekili Mehmet Ali Cevheri ile bu isme karşı çıktığı iddia edilen Halil Özcan'ın tartıştığı bilgisi dolaşıyordu.

Her iki vekil ve Baydilli bu iddiaları fotoğraflarla yalanladı.


AK Parti Şanlıurfa Milletvekilleri Mehmet Ali Cevheri, Halil Özcan ve Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli dostluk pozu verdi.

Büyükşehir Belediye Başkan adaylarını açıklayan AK Parti, kulislere göre ilçe belediye başkanları için milletvekillerine "Siz isim belirleyin" talimatı verdi. Bunun üzerine Ankara kulislerinde, Karaköprü için Metin Baydilli'nin yeniden aday gösterilmesi gerektiğini belirttiği söylenen Vekil Cevheri ile Baydilli ismine karşı çıktığı iddia edilen Halil Özcan arasında tartışma yaşandığı gündeme geldi. Tartışmanın Şanlıurfa kamuoyunda da dile getirilmesinin ardından 3 isim Ankara'da buluştu.

"Dostluğumuz ve kardeşliğimiz bakidir. Dünyevi bir hiçbir şey dostluğumuza halel getiremedi,getiremez" diyen Vekil Cevher iddiaları yalanlarcasına kol kola çekildikleri fotoğrafı paylaştı.


Buluşmada Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol da yer aldı.



AJANS URFA