KARAKAŞ'TAN FUTBOLCULARA JEST

15 Kasım 2018 00:45

Şanlıurfaspor Asbaşkanı Reşit KARAKAŞ'tan,Karagümrük deplasmanı öncesi futbolculara jest. 
Şanlıurfaspor Asbaşkanı Reşit KARAKAŞ'tan,Karagümrük deplasmanı öncesi futbolculara jest.

Pazar günü İstanbul'da ligin iddialı ekiplerinden Karagümrük ile karşılaşacak Urfaspor hazırlıklarına devam ediyor.

Dün çift idmanla hazırlanan Urfaspor'a Asbaşkan Reşit Karakaş bir jest yaptı.

Karakaş,bu haftaki önemli maç öncesi futbolcuların stres atmaları için Şanlıurfaspor Tesislerinde futbolcu ve yöneticilerin katıldığı sıra gecesi düzenledi.

Geceye Tekin Tatar Sıra Gecesi Ekibi katılarak futbolcuların kendi memleketlerinin türkülerini seslendirdi. Başkan Emin Yetim ve bütün yöneticilerin katıldığı gecede futbolcular gönüllerince eğlendiler.

Geceyi düzenleyen Asbaşkan Reşit Karakaş şunları söyledi:Geçtiğimiz günlerde maddi manevi sıkıntılar yaşayan takımımızın önemli Karagümrük maçı öncesi morale ihtiyacı olduğunu hissettim.Bugün kendilerine geciken ödemeleri de yapılacak.Bu akşam yönetici arkadaşlarımla beraber futbolcularımızla biraraya gelerek günlerden beri süregelen sıkıntılardan arınmaları gerektiğini düşündüm ve böyle bir etkinliği kulüpte yapılmasının uygun olacağını düşünerek bu güzel geceyi hep beraber yaşadık.Futbolcularımızın gözünde parlayan ışığı görünce Karagümrük maçı ve sonrası için daha da ümitlendim.İnşallah her zamanki gibi "GİDİP VURUP DÖNECEKLER".Dedi.

Berk ÇİZMECİOĞLU/URFAPRESS.NET