OTOBÜSTE KONSER KEYFİ!

10 Kasım 2018 18:30

Şanlıurfa'da halk otobüsüne binen vatandaşlar, Mehmet Çiftçi adındaki bir kişinin elindeki mikrofonla mini bir konser yolculuğunda evlerine gitti.Ajans Urfa'nın haberi..VİDEOLU 
Şanlıurfa'da halk otobüsüne binen vatandaşlar, Mehmet Çiftçi adındaki bir kişinin elindeki mikrofonla mini bir konser yolculuğunda evlerine gitti.


Acısı, tarihi yerleri, yemekleri ve daha birçok güzelliği ile önemli kentler arasında olan Şanlıurfa, yetiştirdiği büyük sesler ile de zirve şehirler arasında. İbrahim Tatlıses, Müslüm Gürses, Kazancı Bedih ve niceleri kentin önemli sanatçıları arasında yer alırken Urfalılar, ses konusunda aldıkları mirası devam ettiriyor.

Özellikle acı isot ile harmanlanan sesler dinleyenleri mest ederken, dün akşam Karaköprü 71/A hattına binen vatandaşlar, Mehmet Çiftçi adındaki kişinin mini konseriyle yoluna devam etti.

Elindeki hoparlörlü mikrofon ile şarkılar söyleyen Mehmet Çiftçi, yolculara keyifli anlar yaşattı. Özellikle İbrahim Tatlıses'in parçalarını okuyan genç zaman zaman duygulanırken, yolcular da şarkılara eşlik etmeyi ihmal etmedi.

İşte o keyifli anlar:



Mustafa PAYIK/AJANS URFA