Haliliye'de Encümen Seçimi Yapıldı

05 Kasım 2018 20:34

Haliliye Belediyesi Kasım ayı meclis toplantılarının ilk birleşimi Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Toplantı Salonunda Haliliye Belediyesi Meclis Başkan Vekili Abdurrahman Beyaz başkanlığında yapıldı.  
Haliliye Belediyesi Kasım ayı meclis toplantılarının ilk birleşimi bugün gerçekleşirken, AK Partili Meclis Üyesi Mehmet Aslan’ın memuriyete geçtiği için istifa ettiği açıklandı.

Aslan’ın yerine İbrahim Halil Yılmaz hem meclis üyesi oldu hem de Aslan’dan boşalan komisyon üyeliği ile encümen koltuğuna oturdu.


Haliliye Belediyesi Kasım ayı meclis toplantılarının ilk birleşimi Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Toplantı Salonunda Haliliye Belediyesi Meclis Başkan Vekili Abdurrahman Beyaz başkanlığında yapıldı. Toplantıda açılış ve yoklamanın ardından gündem maddelerine geçildi.

Toplantıda ilk olarak sunulan teklif ve önergeler gündeme alındı ve ilgili komisyonlara sevk edildi. Mecliste daha sonra, memuriyete geçen Meclis Üyesi Mehmet Aslan’ın görevinden istifa ettiği açıklandı. Aslan’ın yerine İbrahim Halil Yılmaz meclis üyesi olurken, Aslan’dan boşalan Sosyal Hizmetler Komisyonu üyeliği ile Encümen üyeliği için ise seçim yapıldı.



Sosyal Hizmetler Komisyonu üyeliği açık oylama yapılırken, yeni üye İbrahim Halil Yılmaz komisyona dahil oldu. Encümen üyeliği için ise kapalı oylama yapıldı. AK Parti’nin encümen adayı İbrahim Halil Yılmaz olurken, başka aday çıkmadı ve Yılmaz encümenliğe seçildi.

Yapılan seçimin ardından meclisin ilk birleşimi sona erdi. Toplantıların ikinci birleşimi ise yarın yine aynı salonda saat 16.00’da yapılacak.

Mustafa PAYIK/AJANS URFA