"ÇOKTAN ÇOK,AZDAN AZ GİDER"

24 Ekim 2018 00:24

AK Partili Ömer Çelik'e seslenen ÖZYAVUZ, "ÖMERCİK, çoktan çok, azdan az gider.." 
MHP Urfa vekilinden gönderme: Çoktan çok, azdan az!

MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin yerel seçimlere ilişkin "İttifak bitti" açıklamasının ardından ilk gönderme MHP Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Özyavuz'dan geldi. "Erdoğan kırmızı çizgimizdir" diyen AK Partili Ömer Çelik'e seslenen Özyavuz, "Ömercik çoktan çok, azdan az gider, cevap bekliyoruz senden" dedi.
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Devlet Bahçeli partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda konuştu.

Toplantıda gündeme bomba gibi düşen ittifak açıklaması yaptı ve "Cumhur İttifakı''nın devam ettiğini yerel seçimde ittifak olmadığını söyledi. Bu açıklamaları Grup Toplantısı'nda dinleyen MHP Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Özyavuz'dan sert bir gönderme geldi.

Özyavuz, af tartışmalarıyla ilgili Bahçeli'nin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için "Partimizi zan ve töhmet altında bırakmak asla doğru değildir. MHP'yi uyuşturucuyla, uyuşturucu suçuyla yan yana getirmek şayet art niyet değilse, kesinlikle isabetsiz ve itibarsız bir isnattır" ifadelerine "Bahçeli'nin ifadeleri son derece yanlış. Açıklamalar Cumhur İttifakı'nın gerektirdiği nezakete uymamıştır. Umuyoruz bundan sonra bu meseleye saygı gösterilsin. Cumhurbaşkanı Erdoğan bizim kırmızı çizgimizdir" yanıtını veren AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'e seslendi.

"Ülkü Ocakları namusumuz. Milliyetçi Hareket şerefimizdir. Ne namustan, ne de şereften vazgeçeriz. Şerefimizin lideri de Devlet Bahçeli'dir. Misak-ı Milli gibi kırmızı çizgimiz Devlet Bahçeli’dir. Bilgin olsun" dedi.



"ÇOKTAN ÇOK, AZDAN AZ"





Bahçeli'nin ittifak bitti kararının ardından ise Çelik'e "Ömercik" diye seslenen Vekil Özyavuz "Çoktan çok, azdan az gider, cevap bekliyoruz senden" ifadelerine yer verdi.

Özyavuz'un bu çıkışı meydan okuma olarak yorumlandı.

Özlem PAYIK/AJANS URFA