Ekinci'den FLAŞ Paylaşım Açıklaması

04 Ekim 2018 19:02

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, sosyal medya üzerinden kendisine ve Eyyübiye Belediyesine yönelik olarak yapılan paylaşımlarla ilgili açıklamalarda bulundu. 
Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, sosyal medya üzerinden kendisine ve Eyyübiye Belediyesine yönelik olarak yapılan paylaşımlarla ilgili açıklamalarda bulundu.


Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Kıymetli Hemşehrilerim;
1-Son bir haftadır Partimize ve Davamıza düşmanlığı mahkeme ile kanıtlanmış meczup bir şahsın yaklaşan yerel seçimler nedeniyle şahsımızla ve belediyemizle ilgili olumsuz algı oluşturma amaçlı paylaşımları bizleri Eyyübiyemize hizmet etmekten alıkoymayacaktır.

2- Kaldı ki paylaşılan belgeler hem Sayıştay tarafından, hem de Belediye Meclisimizce oluşturulan Denetim Komisyonunca yasal bir zorunluluk olan kontrollerden geçmiş olup herhangi bir usulsüzlük ve yanlışlık tesbit edilmemiştir.

3- Resmi bir kuruma ait evrakların usulsüz bir şekilde temin edilerek sosyal medyada paylaşılması suçtur. Bu suçu işleyenler ve yasalara uygun harcamaları usulsüz harcama şeklinde gösterilmesine neden olanlar ile ilgili Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulunulmuştur.

4- Suç duyurumuzun geri çekilmesi durumunda paylaşımlarda bulunulmayacağı şeklindeki kirli pazarlık kokan hareketlere asla taviz verilmeyecektir. Yasaların elverdiği ölçüde sicilleri envai suçla kirli şahsiyetler ile mücadele edilecektir.

5- Kirli, kokuşmuş kişi ve yapılara bugüne kadar taviz verilmediği gibi bundan sonra da taviz verilmeyecektir. AK Partimiz'de görünüp bu insanlarla beraber hareket edenlerle ilgili de partimizin yetkili organlarına gerekli şikayetlerde bulunulacaktır.

6- Yanlış insanları susturmak amaçlı gayri ahlaki davranışlara şimdiye kadar girilmediği gibi bundan sonrada girilmeyecektir. Yargının bu konularla ilgili en kısa zamanda gereğini yapacağına olan inancımız tamdır."

AJANS URFA