Cevheri'yi Görüşmeye Çağırdılar

13 Eylül 2018 05:01

AK Parti,Eski Milletvekili Sabahattin Cevheri'yi görüşmeye çağırdı ve görüştü. Seçim öncesi yapılan bu görüşme kulisleri hareketlendirdi. AJANS URFA'nın haberi.. 
Yerel seçimler öncesi tüm partilerde aday belirleme ve seçim planı için enerji harcanırken, AK Parti Şanlıurfa'dan duayen siyasetçi Sabahattin Cevheri ile görüştü. Seçim öncesi yapılan bu görüşme kulisleri hareketlendirdi.


Mart 2019'da yapılacak yerel seçimler için geri sayım sürerken, partiler aday belirleme çalışmalarına hız verdi.

Seçime 7 ay kala yaşanan bu hareketlilikte Şanlıurfa'yı yakından ilgilendiren bir gelişme yaşandı. AK Parti kurulduğundan itibaren 2-3 döneme damgasını vuran siyasetin duayen isimlerinden Sabahattin Cevheri'nin ismi bugünlerde sık sık konuşulmaya başlandı. Sebebi ise, AK Parti Genel Merkezi'nin Cevheri ile görüşmesi oldu. Görüşmeyle beraber kulislerde "Sabahattin Cevheri büyükşehir belediye başkanlığı için mi aday olacak?" söylenti ve soruları dolaşırken, görüşmenin şimdilik fikir alışverişinden ibaret olduğu anlaşıldı.





Yerel seçimin, Şanlıurfa'da büyükşehir ve ilçelerde hangi aday için veda hangi aday için devam seçimi olacağı merakı hala kulislerin gündemindeki yerini koruyor.

Mustafa ARISÜT/Kulis Haber-AJANS URFA